Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Δωρεάν παρακολούθηση μαθημάτων ECDL από το πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

To Επιμελητήριο Αρκαδίας, σε συνεργασία με το Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματιών Πληροφορικής, στο πλαίσιο του προγράμματος «Απεριόριστες Δυνατότητες» της Microsoft (Unlimited Potential), διοργανώνει 2 κύκλους εκμάθησης και πιστοποίησης σε βασικές δεξιότητες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σύμφωνα με το πρότυπο ECDL.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

• Άνεργοι/ες και μακροχρόνια άνεργοι/άνεργες, με προτεραιότητα σε άνεργες γυναίκες που ταυτόχρονα είναι αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών ή μητέρες πολύτεκνων οικογενειών

• Μετανάστες, Πρόσφυγες, Αιτούντες άσυλο

Στόχος του προγράμματος είναι ν’ αποκτήσουν οι επωφελούμενοι δεξιότητες που θα ενισχύσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας και θα συμβάλουν στην ομαλή ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.
Όσοι υποψήφιοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ένα από τα παραπάνω τμήματα παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής και να την καταθέσουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο ΕΔΕΠ, Κοραή 3, ΤΚ 10564, Αθήνα υπόψη κου Μανώλη Λαμπόβα ή στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, υπόψη κας Σακελλαρίου.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

Άνεργοι/ες και μακροχρόνια Άνεργοι/ες:

1. Φωτογραφία
2. Φωτοτυπία ταυτότητας
3. Έγγραφο πιστοποίησης τόπου διαμονής (Φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ
ή βεβαίωση κατοικίας από οικείο δημοτικό διαμέρισμα)
4. H πολυτεκνία βεβαιώνεται από φωτοτυπία ληξιαρχικής πράξης γέννησης των παιδιών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα ή από φωτοτυπία του διαβατηρίου γι’ αυτά που γεννήθηκαν στο εξωτερικό.
5. Η μονογονεϊκότητα βεβαιώνεται είτε από απόφαση διαζυγίου (φωτοτυπία), είτε ληξιαρχική πράξη θανάτου (φωτοτυπία), είτε υπεύθυνη δήλωση για τις περιπτώσεις διάστασης ή εγκατάλειψης.
6. H ανεργία ή η μακροχρόνια ανεργία βεβαιώνεται από τον ΟΑΕΔ με την κάρτα ανεργίας (φωτοτυπία).

Μετανάστες:

1. Φωτογραφία
2. Φωτοτυπία των στοιχείων διαβατηρίου σε ισχύ, ή της άδειας παραμονής, ή της βεβαίωσης κατάθεσης δικαιολογητικών για έκδοση άδειας παραμονής ή του δελτίου ταυτότητας αιτούντος άσυλο (ροζ κάρτα) ή υπηρεσιακού σημειώματος του δελτίου ταυτότητας πολιτικού πρόσφυγα.
3. Έγγραφο πιστοποίησης τόπου διαμονής (Φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ
ή ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ή βεβαίωση κατοικίας από οικείο δημοτικό διαμέρισμα)
4. Καλή γνώση της ελληνικής γλώσσας
(βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου ή / και πιστοποίηση).

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

• Ηλικιωμένοι ηλικίας άνω των 60 ετών


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

1. Φωτοτυπία ταυτότητας


Προθεσμία υποβολής αιτήσεων 1 Ιουλίου 2011

Με τη λήξη του προγράμματος οι καταρτιζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν την αναγνωρισμένη πιστοποίηση ECDL.

Όσοι υποψήφιοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ένα από τα παραπάνω τμήματα παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής και να την καταθέσουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο ΕΔΕΠ, Κοραή 3, ΤΚ 10564, Αθήνα υπόψη κου Μανώλη Λαμπόβα ή στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, υπόψη κας Σακελλαρίου

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας στα τηλέφωνα: 2710 227141-2, υπέυθυνη κα. Σοφία Σακελλαρίου ή στην ΕΔΕΠ/HePIS στα τηλέφωνα: 210 3729161, υπεύθυνος, κ. Μανώλης Λαμπόβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog