Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Και άλλη ληστεία σε χωριό της Μεγαλόπολης!!!

Θρασύτατη ληστεία είχαμε στις 14.00 χθες Κυριακή 21  Ιουλίου 2013, σε χωριό του Δήμου Μεγαλόπολης. Συγκεκριμένα ένας άγνωστος άνδρας κατάφερε να παραπλανήσει μια γυναίκα και να μπει στο σπίτι της. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο κατάφερε να της πάρει διάφορα κοσμήματα που υπήρχαν στο δωμάτιο της. Η γυναίκα αντέδρασε, συνεπλάκη μαζί του και προσπάθησε να τον σταματήσει αλλά δεν τα κατάφερε.


Θα πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πέσει θύμα ληστείας ο οποιοσδήποτε από εμάς. Κυκλοφορούν πολλοί κακοποιοί και με διάφορες δικαιολογίες παραπλανούν εύκολα τα θύματα τους. Άλλες φορές με την πρόφαση  ότι κάνουν κάποιες δουλειές και θέλουν νερό η καφέ, άλλες φορές ρωτώντας διάφορα , καταφέρνουν να επωφεληθούν των καταστάσεων και σε λίγα λεπτά να κάνουν την δουλειά τους. Χρειάζεται πλέον πολύ μεγάλη προσοχή και να υπάρχει ενημέρωση μεγάλων και μικρών για τέτοιες καταστάσεις.
Επίσης αν κάποιος δει οτιδήποτε ύποπτο και περίεργο θα πρέπει να ενημερώνει το Α.Τ. Μεγαλόπολης.

Από  το  ΚΑΦΕΝΕΙΟ  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog