Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Ο Δημήτρης Γιαννακούρας υποψήφιος ανεξάρτητος Δήμαρχος για την Μεγαλόπολη!!! συντάσσεται μαζί του και ο Φουσέκης::::

Το πασίγνωστο αντάμωμα στου Βάγγου πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ με αφορμή την εορτή του Προφήτη Ηλία. Πολύς κόσμος διασκέδασε για ακόμη μια χρονιά και χόρεψε με την ορχήστρα Τα Παιδιά της Μεγαλόπολης , τον Σωτήρη Κανελάκη και τον Τάκη Μπαλάση.
Ταυτόχρονα όμως είχαμε και το ξεκίνημα στην ουσία της  προεκλογικής περιόδου για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές , αφού από την μία είχαμε την παρουσία πολλών αρχόντων μας , από την άλλη  είχαμε πολλές ειδήσεις!!
Την εκδήλωση τίμησαν ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ Μπούρας, οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Σπύρος Τσιριγώτης και Γιάννης Φουσέκης και  πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι. Επίσης παρών όπως κάθε χρόνο ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας ο οποίος μάλιστα αναφέρθηκε και σε κάποια έργα που γίνονται στην περιοχή.
Οι καθιερωμένες παραδοσιακές χαιρετούρες  από εκλεγμένους και μη έδωσαν και πήραν, σε σημείο μάλιστα κάποια στιγμή να είναι πιο πολλοί όσοι κυκλοφορούσαν και χαιρετούσαν στα τραπέζια τον κόσμο  από αυτούς που χόρευαν στην πίστα!
Την πρώτη είδηση  την είχαμε όταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Γιαννακούρας, έκανε την μεγάλη έκπληξη δηλώνοντας από μικροφώνου ότι θα είναι Ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος στις Εκλογές του Μαΐου 2014.
Αργότερα μάλιστα είχαμε και δεύτερη είδηση αφού σε αναφορά του ( πάλι από μικροφώνου ) ο Γιάννης Φουσέκης απάντησε στον Δημήτρη Γιαννακούρα δηλώνοντας του ότι αν είναι υποψήφιος θα συνταχθεί μαζί του!!
Από ότι καταλαβαίνετε το πανηγύρι τελικά εξελίχθηκε στην πρώτη προεκλογική δημόσια συγκέντρωση και έβγαλε και πολλές ειδήσεις. Πολλοί παρευρισκόμενοι μέτραγαν τους παρόντες εν δυνάμει υποψηφίους Δημάρχους και ο αριθμός έβγαινε μεγάλος, πάνω από 5 !! Εγώ θα σας πω ότι ίσως να έλλειπαν και 1-2 ακόμα !!!
Το επόμενο χρονικό διάστημα που θα έχουμε και πιο πολλά πανηγύρια σίγουρα θα επαναληφθούν παρόμοιες εικόνες και τα πανηγύρια αλλά και οι υπόλοιπες εκδηλώσεις θα έχουν την τιμητική τους. Βλέπετε τα δεδομένα έχουν αλλάξει πλέον και οι προεκλογικοί σχεδιασμοί έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται νωρίτερα!!

Από  το  ΚΑΦΕΝΕΙΟ  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

4 σχόλια:

  1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ... ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΦΙΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΑΝΤΑΜΑ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ... ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ... ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μεγάλο πρόβλημα σε αυτή τη πόλη είναι οτι οι πολίτες θα έχουν να επιλέξουν τον λιγότερο ηλίθιο και ανίκανο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΓΙΑΝΑΚΟΥΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΤΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙ΄ΔΕΥΤΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΛΕΟΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΧΑΘΗΤΕ ΣΑΣ ΣΥΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όπως λέει και ένας σοφός "Που πας ρε Καραμήτρο?????"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog