Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ιδιαίτερα επιτυχημένο και φέτος το πανηγύρι στο Νέο Ψαθί Μεγαλόπολης

Εξωραϊστικός και εκπολιτιστικός σύλλογος
Νέου Ψαθίου « Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ»


      Στις 22 Αυγούστου στο Νέο Ψαθί Μεγαλόπολης εορτάστηκαν τα εννιάμερα της Παναγίας.
      Στις 22 το βράδυ εψάλθη μέγας εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας παρέστη ο πατήρ Θεοδόσιος μετά ιερέων.
      Αν και  έβρεξε πολύ το πανηγύρι έγινε με επιτυχία. Μας διασκέδασαν τα παιδιά της Μεγαλόπολης, με τους εκλεκτούς Λάλεζα και Πολυζωγόπουλο στο τραγούδι και στο κλαρίνο ο Κανελλάκης.
     Το χορό άνοιξε ο χορευτικός όμιλος Μεγαλόπολης. Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα. Υπήρχαν ψητά γουρνοπούλα, σουβλάκια, βραστό, κρύα αναψυκτικά και τα ξημερώματα σερβιρίστηκε ζεστός τραχανάς που ζέστανε την παγωνιά της βροχής.
     Μας τίμησαν οι πρώην Δήμαρχοι Τσιριγώτης Σ., Φουσέκης Γ., Μιχόπουλος Κ. και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αντώνακας Ν. καθώς και η δημοτική σύμβουλος Γαλάνη Δ.. Το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί.


     Ανήμερα «Της Παναγίας» ετελέσθη θεία λειτουργία με αρχιμανδρίτες τους Ιάκωβο και Θεοδόσιο καθώς και ιερείς. Ακολούθησε αρτοκλασία από το σύλλογο. Την ημέρα εκείνη παρέστησαν  ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Π. Μπούρας και οι κύριοι Βαλασόπουλος Π. και Κλουκίνας Γ.. Στο τέλος της λειτουργίας μοιράστηκαν γλυκά από το σύλλογο .
    Ο σύλλογος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που τίμησε τη μνήμη της Παναγίας και το πανηγύρι. Επίσης ο σύλλογος διέθεσε το ποσό των 150€ για την αγιογράφηση της εκκλησίας.
Η Παναγία να δίνει υγεία σε όλο τον κόσμο.
 
    Σας ευχαριστούμε θερμά.
    Το Δ.Σ του συλλόγου.




Θεία Λειτουργία:



Το πανηγύρι μας:


5 σχόλια:

  1. Που το είδατε το πετυχημένο πανηγύρι
    Η γουρνοπούλα ακριβή.
    Οι πολωτές των λαχείων πιεστικοί.
    Στο χορευτικό η τζίνη ακούρδιστη
    Η πίστα δόθηκε στο κόσμο για χορό στις δυο
    Που την είδατε την επιτυχία το ΔΣ χρησιμοποιεί το πανηγύρι για τους μικροπολιτικούς σκοπούς του.
    ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΡΗΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΑΛΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟ ΦΟΥΣΕΚΗ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΑΡΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ Η ΚΥΡΙΑ ΓΑΛΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΓΡΑΨΕΤΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΦΟΥΣΕΚΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΓΛΥΨΕΙΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΑΡΧΗΓΙΛΊΚΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΡΆΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ....
      ΕΡΕ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ..
      Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ...

      Διαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΟΝ 9/9 -4.14 ΚΑΙ 9.35.
    ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΗΤΑΝ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΠ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑ.!!!ΑΜΑΝ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog