Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΑ – ΝΑΙ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ


ΟΧΙ στην δημιουργία Μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στα Παραδείσια , Ναι υπό όρους στην Παλαιόχουνη , ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης στην χθεσινή του συνεδρίαση. Η πρόταση αυτή ήταν του Δημάρχου Παναγιώτη Μπούρα και την ψήφισαν μόνο οι σύμβουλοι της παράταξης του. Όλοι οι σύμβουλοι των αντιπολιτεύσεων έδωσαν αρνητική ψήφο και ζήτησαν να απορριφθεί εξ ολοκλήρου η Μελέτη και η πρόταση της εταιρίας ΤΕΡΝΑ- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ.

Οι όροι που μπαίνουν έχουν να κάνουν με περιβαλλοντολογικά θέματα, με την δέσμευση εγγυημένης ποσότητας απορριμμάτων που προβλέπει η μελέτη και με το να έρχονται μόνο τα αστικά απορρίμματα στο εργοστάσιο.

Στην αρχή της συνεδρίασης ο Δήμαρχος Παναγιώτης Μπούρας ενημέρωσε το σώμα ότι η ΤΕΡΝΑ απάντησε πως δεν προτίθεται να κάνει εργοστάσιο στα Παραδείσια. Για το θέμα αυτό δημιουργήθηκε και μια μικρή ένταση αφού ο κ. Μπούρας κατηγόρησε όλους τους συμβούλους της αντιπολίτευσης ότι δεν έκαναν τίποτα απολύτως ενώ ο ίδιος και η παράταξη του αγωνίστηκε .

Ένταση δημιουργήθηκε – για ακόμα μια φορά – και μεταξύ του κ. Μπούρα και του κ. Μιχόπουλου στο τέλος της συνεδρίασης με βαριές κουβέντες εκατέρωθεν.

Η κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης κατέγραψε την συζήτηση. Δείτε παρακάτω αποσπάσματα από την συζήτηση και ένα μικρό βίντεο με την αντιπαράθεση Μιχόπουλου – Μπούρα .

http://kafeneio.megalopolis.gr








10 σχόλια:

  1. ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΟΧΟΥΝΗ ΕΙΝΑΙ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ". ΟΤΑΝ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΚΘΕΣΗ, ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΟΧΟΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΥΡΩ ΔΗΜΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ; (Η ΠΑΛΙΟΧΟΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ). ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΠΟΙΟΕ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΩΝ ΝΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΕΡΓΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ; ΠΟΙΑΝΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΑΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΣΤΗ ΛΗΣΜΟΝΙΑ... ΑΣ ΜΗ ΧΡΕΩΘΟΎΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα τι λες τωρα ο κυριος μπουρας ο τσιριγωτης ο φοσεκης και ολοι οι τοπικοι αναρχοντες ειναι λαμπροι επηστημονες,αυτοι δεν ξερουν???
      θα δημηουργησουν απο κοινου στην μεγαλοπολη ενα νεο ΙΕΚ που θα φερει εσοδα...
      ΙΕΚ ΛΑΜΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ...

      Διαγραφή
  2. Φίλοι Μεγαλοπολίτες μάλλον εσείς δεν μπορείτε να Ζήσετε χωρίς Φουγάρα! Θέλετε κάποια από αυτά που σβήνουν από το Εργοστάσιο της ΔΕΗ να τα συμπληρώσετε από την απέναντι πλευρά , πάνω από τα κεφάλια σας! Η ίδια η ΜΕΛΕΤΗ λέει ότι η Μεγαλόπολη απέχει 5 χιλιόμετρα. στην ευθεία από την Παλαιόχουνη και 7,5 από τα Παραδείσια! Από επίσημες Μελέτες που πάρθηκαν από το Μετεωρολογικό Σταθμό της Τρίπολης για την Περίοδο 1957-2013 στην ευρύτερη περιοχή της κατασκευής του ΧΥΤΥ , πνέουν στην μεγαλύτερη διάρκεια του έτους (8 μήνες) βόρειοι άνεμοι . Άρα ο νοών νοείτω.
    Και εσείς Δημοτικοί Σύμβουλοι που ψηφίσατε με ελαφριά καρδιά υπέρ και καταδικάσατε τους Δημότες σας για άλλα 28 χρόνια, τι θα τους πείτε σε δύο μήνες που θα τους ξαναζητήσετε την ψήφο? ? ?.

    Και κάτι άλλο! Ποια είναι η ΤΕΡΝΑ κ,. Μπούρα που σου ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ! και ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ! ότι δεν θα γίνει το Εργοστάσιο στα ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι τελευταιες βαλιτσες με λεφτα πανε και ερχονται...Παμε δυνατα γιατι σε λιγο βγαινετε σε συνταξη,οτι αρπαξετε μεσα σε 2 μηνες...Α,ρε λαμογια,μπροστα στο χρημα δεν υπολογιζετε τις ζωες των Μεγαλοπολιτων..οχι μονο τωρα αλλα απο τοτε που ηρθαν τα φουγαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΒΡΕΕΕΕ...
    ΝΑ ΤΑ ΒΡΗΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ...
    Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ...
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εχουν πέσει οι μασκες ολοι μιλάνε για λεφτά σε αυτες τις εκλογές στις κάλπες αρκετοί θα μπερδευτούν και θα ρίξουν το φάκελο με το πενηντάρικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΑ, ΝΑΙ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΟΧΟΥΝΗ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕ ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ΕΣΤΩ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΧΟΥΝΗ. ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΟΧΟΥΝΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ

      Διαγραφή
    2. Μα καλά δεν μπορείτε πλέον από τον φανατισμό σας ούτε να διαβάσετε σωστά 10 σειρές?
      Ο δήμος είπε ναι υπό όρους στην ΜΠΕ και ΟΧΙ στα Παραδείσια. Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι δέχεται υπό όρους όλα όσα λέει η μελέτη άρα δέχεται την παλιόχουνη.
      Διαβάστε πάλι την απόφαση , ότι και να λέμε εμείς τα γραπτά μένουν!!
      Τα υπόλοιπα είναι απλώς προπαγάνδα!

      Διαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog