Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Δημοτικές Εκλογές 2014: Ο Διονύσης Παπαδόπουλος υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ 13-02-02014

Μετά από συνεχή ευρύτερο διάλογο μεταξύ προσώπων, παρατάξεων και κινήσεων, ο π. Δήμαρχος
Γόρτυνος Μιχόπουλος Κωνσταντίνος, ο π. Δήμαρχος Φαλαισίας Φουσέκης Γιάννης, ο π. Δήμαρχος
Μεγαλόπολης Τσιριγώτης Σπύρος, συμφωνήσαν να στηρίξουν τον νέο υποψήφιο Δήμαρχο
Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλο εκπαιδευτικό και συγγραφέα.

Ο Διονύσης Παπαδόπουλος είναι γνωστός νέος άνθρωπος της πόλης μας, επιστήμονας, με γνώση,
άποψη και όραμα αποφασισμένος να ηγηθεί των νέων προσπαθειών για τις μεγάλες αλλαγές που
χρειάζεται ο Δήμος μας.

Αφετηρία για την συναπόφαση για κοινή στήριξη στον Διονύση Παπαδόπουλο αποτελεί η
διαπίστωση ότι για το μέλλον του Δήμου μοναδικός δρόμος για την επιτυχία είναι η συνεργασία
όλων και η μεγαλύτερη δυνατή σύνθεση δυνάμεων.

Το όραμα μας είναι με την συνένωση των δυνάμεων όλοι μαζί να τεθούμε στην υπηρεσία των
συνδημοτών μας για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας και το Δήμο μας συνολικά.
Βάση για την συνεργασία μας αποτελούν η συν αντίληψη που έχουμε για την λύση των βασικών
προβλημάτων που απασχόλησαν και απασχολούν τον Δήμο μας.

Πρώτοι κατανοήσαμε ότι στα μεγάλα ζητήματα του σήμερα και του αύριο πρέπει να
λειτουργήσουμε ενωμένοι χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εγωισμούς, ότι είναι απαραίτητο εμείς
πρώτοι να ανοίξουμε δρόμο σε νέες δυνάμεις. Είμαστε βέβαιοι ότι στις αμέσως επόμενες ημέρες και
άλλες δυνάμεις θα συγκλίνουν στη νέα δυναμική πρόταση της υποψηφιότητας του Διονύση
Παπαδόπουλου και θα συστρατευθούν για ένα νέο Δήμο αντάξιο στις προσδοκίες και τα οράματα
των νέων ανθρώπων ώστε να βγει ο τόπος μας από το σημερινό αδιέξοδο.

Όσον αφορά προσωπικά τον καθένα από τους τρεις μας έχουμε ικανοποιήσει τις προσωπικές μας
φιλοδοξίες εδώ και πολλά χρόνια.
Συστρατευόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στη νέα προσπάθεια χωρίς όρους και προαπαιτούμενα.


ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ

ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ

ΦΟΥΣΕΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ





46 σχόλια:

  1. Τι μας λένε ρε παιδία αυτοί δεν μπορούν λόγο δικαστηρίων να είναι υποψήφιοι και έβαλαν κάποιον να τον ελέγχουν αλλιώς θα άφηναν ποτέ την καρέκλα.
    με κλούβια αυγά ομελέτα δεν γίνετε πρέπει να το πάρουν είδηση και να εξαφανιστούν μαζι με Βενιζέλους στουρναρες και αλλα τρωκτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη κοπή της πίτας ήταν εκεί ο Παπαδόπουλος γιατί δεν έβαλε υποψηφιότητα όπως ο τσιριγώτης που βγήκε δια βοής
    Άντε να καταλάβεις τι ρόλο παίζουν τώρα
    παλι μπουρας για τεσσερα χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO TSIRHGOTI KAI AN TON PLENEIS TO SAPOYNI SOY XALAS STO KARNABALI UA PESEI GELIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ. Παπαδόπουλος δεν είχε βάλει υποψηφιότητα στις πιο προηγούμενες εκλογές με τον συνδυασμό του κ. Τσιριγώτη?? Αν θυμάμαι καλά αυτός δεν είχε πάρει και λιγότερες ψήφους και από τη γυναίκα του η οποία είχε βάλει στις τελευταίες εκλογές πάλι με την παράταξη του κ. Τσιριγώτη? Άρα δεν είναι και άσχετος με τα δημοτικά....
    Ο κ. Γεωργακόπουλος είναι πιο άσχετος αφού δεν είχε ποτέ ανάμειξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΩ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΩΤΗ. ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕ ΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΑΡΩΔΙΕΣ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΕΜΠΡΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΓΟΝΟΥΣ...

      Διαγραφή
    2. ΑΣΧΕΤΕ, ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΡΑ. ΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΟΙΟ.

      Διαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ τα κατάφεραν ώστε να μην υπάρχει επιλογή και να ξαναβγει ο νυν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ - ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ. ΣΕ ΤΟΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ - ΝΤΣΙΡΙΓΩΤΗ - ΦΟΥΣΕΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΤΙ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ; ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΥΛΙΚΑ ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΝΕΟ ΟΙΚΟΔΗΜΗΜΑ. ΧΑΜΟΚΕΛΑ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΡΕΕΕΕΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΠΑΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΕΙΚΟ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άρχισαν οι Μπουρικοί να σχολιάζουν αρνητικά......Όλοι θέλουν έναν νέο μπροστά, και θα εκφραστεί αυτό στίς εκλογές.Πρέπει να τελειώνουμε με την παρούσα δημοτική αρχή....ότι ήταν να δώσει τό έδωσε..........Μήπως πρέπει να κάνει και στόν Μπούρα πρόσκληση να έχουμε ένα ψηφοδέλτιο;Τα προβλήματα φίλοι δεν εχουν ούτε χρώμα ούτε μάτια.....φτάνει πιά η διχόνοια που έσπειρε ο παρόν δήμαρχος........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΦΙΞΕΙ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ Κ ΔΕ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΖΑΚΙΑ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ ΠΛΕΟΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΠΩΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ??
    ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΦΥΓΟΜΑΧΙΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΛΟΜΕΡΖΙΟΤΕΙΚΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aν βαλει καποιος απο τους παλιους βγαινουν οι καφροι και θα φωναζουν ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!
    Αν βάλει καποιος νεος βγαινουν οι καφροι και φωναζουν ΦΥΓΟΜΑΧΙΑ!!
    Αν δεν βάλει κανεις και απλα κατσουμε να διοριζουμε τον μπουρα συνεχεια δημαρχο ολοι οι καφροπολιτες θα ειναι ευχαριστημενοι και η καφροπολη θα ευημερει!!
    Ευτυχως ομως υπαρχουν σε αυτη την πολη και ΑΝΘΡΩΠΟΙ υπαρχουν και ΠΟΛΙΤΕΣ και θα εχουν επιλογη να κανουν κατι να εξαφανισουν τους ΚΑΦΡΟΥΣ.
    Και μονο απο τον ΠΑΝΙΚΟ που εχει πιασει το ΜΠΟΥΡΕΙΚΟ καταλαβαινει κανεις τι εχουν παθει....
    Μεχρι τις εκλογες δεν θα βλεπεις ΜΠΟΥΡΙΚΟ εξω, θα εχουν πιασει ολοι τα λαπτοπ και θα γραφουν σχολια χαχαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΤΩΝ 1.20΄ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ . ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΥΣΕΚΗ; ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ. ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ; ΕΤΡΩΓΕΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΟΠΗ Η ΜΑΣΑ; ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΛΛΑΞΕΟΚΟΛΙΕΣ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κυρία Δημητρακοπούλου δεν βάζετε να ακούσουμε την προεκλογική δέσμευση του Μπούρα στο ραδιόφωνο σας που έλεγε ότι ο δήμαρχος πρέπει να εκλέγεται μόνο για δυο θητείες και ότι αν εκλέγει αυτό θα πράξει; Είμαι ένας από αυτούς που είχε έρθει την δεύτερη εβδομάδα των προηγούμενων εκλογών νύχτα στο σπίτι μου όταν είχε χάσει και με παρακαλούσε να τον ψηφίσω την δεύτερη Κυριακή λέγοντας μου ότι δεν θα ξαναβάλει πάλι στις εκλογές. Τον πίστεψα και τον ψήφισα .Τώρα τι θέλει πάλι; Γιατί δεν κάνει και αυτός πίσω όπως οι άλλοι; Πάντως εγώ θα τον μαυρίσω τώρα γιατί δεν τήρησε τον λόγο του μου είπε ψέματα και με κορόιδεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΥΛΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ .

      ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!!! ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ /// ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ/// ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

      Διαγραφή
  15. τουλαχιστον ο Τσιριγωτης ηταν ανοικτος ακομα και να μπει αλλος στην παραταξη του ως υποψηφιος. Οσο αφορα το Μπουρα και οταν βγηκε τη τελευταια φορα και προσφατα το φθινοπωρο ειπε οτι δε θα βαλει και ξαφνικα δηλωνει υποψηφιος. οι αλλοι ποτε δεν απεκλεισαν και ολο αυτο το διαστημα επραξαν με τα οσα ακουγονταν πολλους μηνες τωρα. τουλαχιστον οι ειλικρινεις απο τους υποκριτες ξεχωριζουν ταμαλα. οσον αφορα τον Παπαδοπουλο ειχε μια αποδοχη, και τουλαχιστον σε οτι επιτελει εχει κανει το καλυτερο στο σχολειο του απο τους υπολοιπους διευθυντες των αλλων σχολειων. Γιατι οχι και στην πολη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 12 ΧΡΟΝΙΑ=ΣΠΥΡΟΣ,8 ΧΡΟΝΙΑ=ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ(ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΒΟΥΡΑΣ…) ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ 24 ΧΡΟΝΙΑ !!!! ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ!!!!Α) ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Β) ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΡΑΧΗ Γ) ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗ ΠΛΗΡΩ..ΔΙΠΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΖΑΝΗ,ΦΛΩΡΙΝΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ Δ)ΜΑΝΤΡΕΣ,ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΘΕΣ ΜΟΥΛΑΡΙ , ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑ ΜΑΣ Ε)ΠΙΣΙΝΑ ΘΕΡΜΕΝΟΜΕΝΗ ΣΤ)ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ Ζ)ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΦΟΡΙΑ,ΟΤΕ… Η) ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΤΟ ΠΙΣΙΝΟ ΣΟΥ ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑ ΝΕΡΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.. θ)ΕΝΑ ΣΤΑΘΜΟ ΟΣΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΙΑ ΟΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗ JESSIKA… ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20+4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΕΗΤΖΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο Μπουρας πως την ειδε που δε θα εβαζε και τελικα θετει και παλι υποψηφιοτητα? βρηκε τροπο να φανε και αλλα. Ο Τσιριγωτης οπως και ο Μιχοπουλος ολο το διαστημα αυτο δεν ειχαν κατι επισημο και ουτε εκδηλωνονταν σε μια υποψηφιοτητα σιγουρη. Ο Φουσεκης παλι ολο αυτο το διαστημα δεν ειχε ακουστει κατι και οπως φανηκε δεν εθεσε υποψηφιοτητα, ισως οταν στηριξε το Μπουρα ειδε τις λαμογιες και θελησε με αυτο το τροπο να εκδιωξει οτι εκανε κακο στη πολη γιατι σε μια ντιθετη περιπτωση θα φαινοταν οτι επιδιωκε αλλος ενας τη καρεκλα και τη μασα. οποτε θεωρω οτι αυτη η συμπραξη ειναι οτι καλυτερο θα βγει για την πολη μας που ακομα και πολιτικα ενωνονται οι δυναμεις για το καλο του τοπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!! ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ,ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ /// ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΣΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ -ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ-(ΑΥΟΤΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ) ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΧΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ........!!!! ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΡΙΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ-ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
    ΟΠΟΤΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ" ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ". ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΓΕΙΑ ΣΑΣ...

      Διαγραφή
  21. ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ 1.59 Κ' ΤΩΝ 6.02 Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ... ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΤΩΡΑ,, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΟΥΒΑ?ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΑΣ ΛΕΩ.. ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ... ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ.... ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είναι ο καλύτερος εκπαιδευτικός . Εχει το πιό νοικοκυρεμένο σχολείο. Σε σύγκριση
    με τα άλλα δημοτικά , γυμνάσιο, λύκειο και επαλ , όπου επικρατεί ζούγκλα, είναι
    το πιό καθαρό και αξιοπρόσεκτο , έτσι θα κάνει και το Δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ . ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ -ΠΟΛΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ
      Η ΛΕΞΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ .
      ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

      Διαγραφή
    2. ΑΛΛΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ. ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.... ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ... ΑΝ ΠΟΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΚΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΛΑΦΙ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΕΠΑΛ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΕΓΙΟ!!!!

      Διαγραφή
  23. ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ .
    ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ. ΕΛΕΟΣ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΣ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ . ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ !!!! ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ,
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΩΡΑ ΜΕΓΑ ΚΑΤΣΙΚΟΧΩΡΙ !!!!!! ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΖΗΤΩ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟ ΣΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΔΕΗ!!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΘΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ !!!! ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ /// ΟΙ ΔΗΙΜΑΡΧΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ Ο κ. ΜΠΟΥΡΑΣ //// ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΨΗΛΟ, ΑΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. EINAΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΤΗ ΦΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΦΟΛΑ ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΕ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΜΠΥΡΑΣ ΘΑ ΞΥΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΟΝ Π....ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Να χαίρεστε τον Δήμαρχο σας Μπουραίοι . Εμείς δεν θα πάρουμε. Να τον χαίρεστε για τα σκουπίδια για τον ΧΔΒΑ για τις απευθείας αναθέσεις έργων προμηθειών εκατομμυρίων EURO σε εθνικούς κολλητούς εργολάβους. Δεν σας αρέσει ένας τίμιος ηθικός και χαμηλών τόνων Δήμαρχος όπως ο Παπαδόπουλος; Έχετε τρομοκρατηθεί από την υποψηφιότητα του και έχετε ξαποληθεί με τόνους λάσπης εναντίον του που δεν κόλαει βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Απο την μια ο Μπούρας έβαλε τον δικό του δάσκαλο(διευθυντής μάλιστα) να είναι αντ'αυτού
    Από την άλλη ο Τσιριγώτης βάζει τον δικό του δάσκαλο(και αυτός διευθυντής) και αυτός επίσης αντ'αυτού.
    Μήπως να δούμε κανα συνδιασμό που ο δήμαρχος είναι κανονικός και δεν έχει αντ'αυτού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΣΟΥ ΣΑΚΗ ΜΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΙ ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ... Η ΤΣΙΡΙΓΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ... ΔΑΣΚΑΛΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΣΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΩΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ... ΣΚΑΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΟΙ ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΙΟΙ; ΣΚΑΤΙΛΑ ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ. ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΕΥΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ. ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΤΕ... ΓΙΝΕΣΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ... ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΡΩΜΗΣΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ευχαριστουμε παλιοι διατελεσαντες δημαρχοι.καληνυχτα,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο ΝΕΟΣ ΚΑΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΝ
    ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΝ ΤΣΟΥΛΟΥΦΡΙΣΑΝ ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο κ. Φουσέκης θα επαναπροσδιορίσει τη θέση του . Μπράβο Γιάννη , είσαι ο πιό σοβαρός. Οι άλλοι δύο τι θα κάνουν ??? Αν δεν επαναπροσδιορίσουν τη θέση τους
    κι αυτοί αλλοίμονό μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog