Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Χωρίς περιορισμό οι εμφανίσεις στα ΜΜΕ των υποψηφίων Δημάρχων και Περιφερειαρχών

Χωρίς  αριθμητικό  περιορισμό   οι  προεκλογικές εμφανίσεις των υποψηφίων
 δημάρχων  και περιφερειαρχών , σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και διαδίκτυο,
σύμφωνα με τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών
που κατατέθηκε στη Βουλή και περιελήφθη σε σχέδιο νόμου του υπουργείου  Οικονομικών.





Σύμφωνα με το κείμενο που κατατέθηκε από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη
αίρονται οι προηγούμενοι περιορισμοί ως προς τις εμφανίσεις των υποψήφιων δημάρχων και περιφερειαρχών και ορίζεται ότι «κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των τριάντα ημερών οι επικεφαλής των περιφερειακών και δημοτικών συνδυασμών επιτρέπεται να εμφανίζονται σε πάσης φύσεως εκπομπές δημόσιων ή ιδιωτικών ραδιοφωνικών ή τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης, παροχής και μορφής συνδρομητικών τηλεοπτικών υπηρεσιών καθώς και σε διαδικτυακούς τόπους και ιστοσελίδες υπό οποιαδήποτε μορφή χωρίς περιορισμό εμφανίσεων».

Η τροπολογία αυτή κρίθηκε αναγκαία λόγω της μικρής διάρκειας της προεκλογικής περιόδου, αλλά και των περιορισμού των εκλογικών δαπανών που έχει ως αποτέλεσμα να προκαλείται αδυναμία πληροφόρησης του εκλογικού σώματος.

Δείτε  την  σχετική  εγκύκλιο  εδώ:


1 σχόλιο:

  1. Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ!! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ. ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog