Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Γορτυνιακή Συμπαράταξη: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Συνάντηση με τους Γορτύνιους της Αθήνας θα έχει, τη Μεγάλη Δευτέρα 14-04-2014 και ώρα 19:00, ο επικεφαλής της «Γορτυνιακής Συμπαράταξης» Ανδρέας Κολοβός, στην αίθουσα της Πανγορτυνιακής (Πειραιώς 1 – Ομόνοια) .

Στην εκδήλωση ο υποψήφιος Δήμαρχος θα αναφερθεί στους βασικούς άξονες του προγράμματος της «Γορτυνιακής Συμπαράταξης» και θα παρουσιάσει υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και Προέδρους Κοινοτήτων.

Το δυναμικό παρών θα δώσουν όλα τα στελέχη της παράταξης που αγωνίζονται να εξασφαλίσουν το μέλλον του τόπου μας, της Γορτυνίας .
Θα παραβρεθούν και θα χαιρετήσουν, μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σακελλαρίου (Δημοτικός σύμβουλος και π. Δήμαρχος Βυτίνας), ο Κώστας Σταθάς (Καραϊσκάκης) (Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών – Νέα Πορεία), ο Γιάννης Μουρούτσος (Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ριζοσπαστική Ανατρεπτική Δημοτική Κίνηση») και ο Κώστας Κουντάνης (Δημοτικός Σύμβουλος και π. Δήμαρχος Βυτίνας).

Στην εκδήλωση καλούνται να πάρουν μέρος όλοι οι Γορτύνιοι, που συμμερίζονται τους ίδιους προβληματισμούς και έχουν τις ίδιες αγωνίες για τον τόπο μας.
Εν τω μεταξύ, πανηγυρικά μηνύματα νίκης έρχονται από όλες τις περιοχές της Γορτυνίας, μηνύματα που δίνουν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για τη Γορτυνία και για όλους μας, απαλλαγμένο από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και τις κεντρικές πολιτικές του παρόντος.

Από το Γραφείο Τύπου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog