Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΚΟΥΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: ΜΗΝΥΜΑ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ


Υποψήφιος Δήμαρχος                      
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΔΙΟΝΥΣΗΣ                                                                                                                                                                                                                                
Υποψήφιος  Δημοτικός Σύμβουλος
ΚΟΥΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ    


ΜΗΝΥΜΑ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

Μετά από την τιμητική πρόταση από τον υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Μεγαλόπολης, κ. Διονύση Παπαδόπουλο και με παρότρυνση πολλών συνδημοτών, συστρατεύομαι στον αγώνα και στην κοινή προσπάθεια ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό Δημοτική Ενότητα.
Είναι ο συνδυασμός της Ενότητας και της μεγάλης συνεννόησης που χρόνια περίμενε ο λαός του Δ. Μεγαλόπολης, ο συνδυασμός που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις.
Με επικεφαλής έναν νέο μορφωμένο άνθρωπο, τον κ. Διονύση Παπαδόπουλο και πολλούς νέους υποψήφιους με καινούριες ιδέες αλλά και παλαιούς με εμπειρία όπως οι τρεις πρώην Δήμαρχοι (Δ. Μεγαλόπολης, Δ. Φαλαισίας, Δ. Γόρτυνος), ο μεγάλος αυτός συνδυασμός, που αντιπροσωπεύει όλους τους Δημότες, θα φέρει τη μεγάλη ανατροπή στις Δημοτικές Εκλογές της 18ης Μαΐου 2014. Η νίκη θα είναι σαρωτική και ο νέος Δήμαρχος με την παλλαϊκή εντολή θα ξεκινήσει με δύναμη για δουλειά και με το ήθος του, τις γνώσεις του, την αγάπη του για τον τόπο, θα εκτελέσει στο ακέραιο την αποστολή του.
Η νέα ηγεσία του Δήμου μέσα στη δύσκολη οικονομική κατάσταση και την ποικιλόμορφη κρίση που ζούμε, θα ενδιαφερθεί το ίδιο για όλους του Δημότες, για την πόλη της Μεγαλόπολης και για τα 80 χωριά (τοπ. κοινότητες και οικισμούς) του Δήμου μας.
Καλώ όλους τους Δημότες να στηρίξουν το συνδυασμό και μέσα απ’ αυτόν και την υποψηφιότητά μου με την ψήφο τους για να γίνουν πράξη οι πρωτοποριακές ιδέες και οι προτάσεις. 
Έχω δημοσιεύσει στο παρελθόν προτάσεις για το Δήμο μας, όπως:
Για την Δημοτική Ενότητα της Μεγαλόπολης: Αρχ. Θέατρο, Αρχ. Αγορά, Μουσείο, Σταθμός Ο.Σ.Ε., παλιά δεξαμενή, Δημ. Συγκοινωνία, Δημ. Ραδιοφωνία, Αρχαιολ. Χώροι Λυκόσουρας, Λυκαίου Όρους, Αγία Θεοδώρα κ.λπ.
Για την Δημοτική Ενότητα Φαλαισίας: Κάστρο Λεονταρίου, Βυζαντινές εκκλησίες, παραδοσιακοί οικισμοί κ.λπ.
Για την Δημοτική Ενότητα Γόρτυνος: Κάστρο Καρύταινας, πύργος Κολοκοτρώνη, βυζαντινές εκκλησίες, ποταμός Λούσιος, πέτρινα γεφύρια, νερόμυλοι, μονοπάτια, παραδοσιακοί οικισμοί  και άλλα, τα οποία πιστεύω, υποστηρίζω και επιδιώκω.
Μετά από 25ετή εργασιακή εμπειρία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στη Δημόσια Διοίκηση και τη συμμετοχή μου παλαιότερα στα κοινά σε Δ.Σ. Συλλόγων και ως αιρετός (Κ.Σ.) μπορώ να προσφέρω στο Δήμο με αποφασιστικότητα, με νομιμότητα, με σιγουριά, εφόσον με την ψήφο σας συμμετέχω στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
Η ώρα του λαού του Δήμου Μεγαλόπολης έφτασε.
Την Κυριακή 18 Μαΐου 2014 απ’ άκρη σε άκρη σε όλο το Δήμο θα σημάνει με τις ψήφους  σας ένας πρωτοφανής πανηγυρικός «λαϊκός ξεσηκωμός» μια ανατροπή του χθες, μια σαρωτική νίκη, νίκη του σήμερα, νίκη του αύριο, νίκη της Δημοτικής Ενότητας.
Ο νέος Δήμαρχος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι γεγονός. Για ισότητα, για ανάπτυξη, για δημιουργία, για προοπτική, για τις σύγχρονες και εξειδικευμένες απαιτήσεις, για το μέλλον του Δήμου Μεγαλόπολης.

Κουτρής Αθανάσιος
τ. υπάλληλος Αποκεντρωμένης Διοίκησης
Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος   Δήμου Μεγαλόπολης




26 σχόλια:

  1. ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΦΟΥΣΕΚΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ.
    ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΨΗΦΟΣ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΡΑ Κ ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ .
      ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ .
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ .
      ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣΔΕΞΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΡΩΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΩΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ .
      ΚΟΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΨΙΦΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΞΑΝΑ.
      ΟΥΣΤ ΚΟΛΟ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ....

      Διαγραφή
    2. κατι τετεια ρεμαλια σαν εσενα προσπαθουν να χωρισουν τον κοσμο σε αριστερο και δεξιο για να παρει ψηφους ο καθε μπουρας η φουσεκης- τσιρηγωτης ..
      η Ελλάδα κατστραφηκε απο τον εμφυλιο πολεμο και υστερα αποτελειώθηκε απο κατι ρεμαλια σαν εσενα.
      στην μεγαλοπολη ομως εχουν και αλλη επιλογη ,να μην ξαναψιφισουν αυτους που εφαγαν τα 47 εκ.ευρω σε μαντρουλες..
      ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΈΡΧΕΤΑΙ...

      Διαγραφή
    3. ΜΕΓΑΛΕ ΒΓΑΛΕ ΑΠ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΉ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΌΡΤΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΨΙΦΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ.
      ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ???
      ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΗ.
      Α ΡΕ ΤΡΟΚΑΝΙ!!!!!!!!!!!!..
      ΜΠΡΡΡΡΡΡ........ΚΙΤΣ ΚΙΤΣ....

      Διαγραφή
    4. ΝΑΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ-ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΣΟΥΜΠΛΕΚΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΩΝ 3 ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ !!!!!!
      ΓΕΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ Ο ΜΑΝΤΗΣ !!
      ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΕ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΑ

      Διαγραφή
    5. ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΑ .........
      ΤΑΚΗ ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.....

      Διαγραφή
  2. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΥΦΕΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΘΑΝΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ ΣΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟ X-FILES????

      Διαγραφή
    2. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΊΤΑ !!!!!
      ΓΡΑΦΕΙ ΓΡΑΦΕΙ!!!

      Διαγραφή
    3. Ο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΗ ΤΟΥ..

      Διαγραφή
  3. Ειλικρινά συγχαρητήρια.Εμπεριστατωμένες θέσεις , σωστές προβλέψεις και γραφή , που αποτυπώνει όλες τις πτυχές του θέματος . Είσαι ένα ανοιχτό μυαλό , που τόσα χρόνια λείπει από τα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου. Καλή σου επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Θανάση πότε άραγε θα εκτιμηθεί το έργο σας ? Να ειστε περήφανος για τα καλά που έχετε κάνει,Μπράβο σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Κουτρή γιατί λέτε ότι είναι μορφωμένος ο κ.Διονύσης??? Οι άλλοι τι είσαστε ???
    Δεν κατάλαβα δηλαδής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΑΛΙΑ ΣΑΒΟΥΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το νόημα τέτοιου είδους αναρτήσεων. Ο Θανάσης ο Κουτρής είναι ένας συμπαθής άνθρωπος με καλές προθέσεις αλλά αυτές οι ενέργειές του τον καθιστούν γραφικό και επιζήμιο για την παράταξη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λέτε κύριε των 7:02 ? Ο κ. Κουτρής έχει διατελέσει σε σημαντικές κομματικές θέσεις αφενός και αφετέρου σε νευραλγικές θέσεις του δημοσίου,
      όπου αγόγγυστα εξυπηρετούσε τον κόσμο χωρίς να δυσανασχετεί , παράγοντας ένα σπουδαίο κοινωνικό έργο . Για το λόγο αυτό είναι ο μόνος που δικαιούται δια να ομιλεί.

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ ΓΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΕ ΣΎΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΣΤΑ 50 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΎΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑ.
      ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ.
      ΟΥΣΤ...

      Διαγραφή
  9. κ. ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΑΝΑΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕΘΕΛΕΙ ΟΛΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε φίλε τελικά είσαι μεγάλο νούμερο , πρασινοφρουρός του κερατά ( πρόσφερε λέει ο άλλος παραπάνω σε ποιούς ρε φίλε ; ) έχει ακόμα τα μούτρα και βγαίνει και μιλάει , αυτός και οι όμοιοί του , αποθέωναν τον Γιωργάκη τον Βενιζέλο και τώρα τον Σαμαρά και θεωρείτε ότι τούτο το πράμα είναι σοβαρός συνομιλητής ; στις τρύπες σας ρε !!!!αλλά είμαστε άξιοι της τύχης μας αφού δεν σας έχουμε πάρει όλους με την βρεγμένη σανίδα στο κυνήγι . Ανόητοι αμπελοφιλόσοφοι που ούτε να μιλήσετε καλά καλά δεν ξέρετε , άντε μπράβο πρωί πρωί μας ανεβάζετε την πίεση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καποια ιδεα κυριε υποψήφιε για δημιουργεια θέσεων εργασίας υπαρχει? Επειδη ολα τα αλλα δεν με πολυασχολουν πλεον εμενα προσωπικα. Ποιναωωωωωω κ εχω κ παιδιά. Το αρχαιο θεατρο δεν τρώγεται ουτε το καστρο ουτε τα μονοπατια ουτε η παλια δεξαμενη. Το βιομηχανικο παρκο? Τι θα γινει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να πατε Γεωργακοπουλο που δινει δουλειες..Εμενα μου εταξε δουλεια στην "ΑΡΚΑΔΙΑΝΗ"σαν λογιστρια..ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠ ΟΛΑ , Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ , ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΣΙΓΣ ΣΙΓΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ , Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog