Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Πτώσεις βράχων σε δρόμο της Γορτυνίας - Κίνδυνος για τα διερχόμενα αυτοκίνητα (ΒΙΝΤΕΟ)


Προβλήματα με κατολισθήσεις βράχων υπάρχουν σε διάφορα σημεία της Αρκαδίας. Σήμερα, το kalimera-arkadia.gr αναδεικνύει το πρόβλημα κατολίσθησης στο δρόμο που συνδέει την Κοντοβάζαινα με τη Δήμητρα, έναν δρόμο που χρησιμοποιούν καθημερινά οι κάτοικοι της περιοχής.

Ειδικότερα, στην περιοχή "Λουτέκι" (όπως την ξέρουν οι ντόπιοι), κομμάτια του βράχου, που βρίσκεται δίπλα από το δρόμο, αποκολλούνται και πέφτουν πάνω στο δρόμο, με συνέπεια να προκαλείται κίνδυνος για τα διερχόμενα αυτοκίνητα.
Το πρόβλημα είναι εντονότερο τις βροχερές μέρες, όπου το χώμα μαλακώνει.

Αυτή την περίοδο, μάλιστα, όπως θα δείτε και στο βίντεο, ένα μεγάλο κομμάτι του βράχου είναι έτοιμο να πέσει, με τους κατοίκους της περιοχής να φοβούνται και να ζητούν να βρεθεί μία λύση.
Φυσικά πρόβλημα με την κατάσταση του οδοστρώματος υπάρχει και στο δρόμο που συνδέει το Πάος με την Κοντοβάζαινα, όπου ένα κομμάτι από το χωρίο μέχρι τον Άγιο Πέτρο είναι πολύ επικίνδυνο, από τις πολλές λακκούβες, που έχουν σχηματιστεί εδώ και καιρό και που συνεχώς μεγαλώνουν και βαθαίνουν.
Πρόκειται για προβλήματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθεί άμεσα η αντιπεριφέρεια Αρκαδίας.

Β.Π.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog