Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Προσοχή! το Κτηματολόγιο αφορά ΜΟΝΟ 3 χωριά της Αρκαδίας




Με αφορμή την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί από τις ατυχείς ανακοινώσεις της  ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. σε σχέση με την προθεσμία υποβολής δηλώσεων σε οικισμούς της Αρκαδίας, αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθυνθούμε σε όλους τους ΑΡΚΑΔΕΣ και να επισημάνουμε ότι:

Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων κτηματογράφισης που εκπνέει στις 27/11/2014 αφορά ΜΟΝΟΝ στους οικισμούς Αγ. Κων/νου (Ματζαγρά), Μερκοβουνίου, και Σκοπής του Δήμου Τρίπολης και ΟΧΙ στην Αρκαδία γενικά και αόριστα.

Καλούμε κάθε υπεύθυνο να ενημερώσει τους πολίτες για το πραγματικό αντικείμενο της τρέχουσας προθεσμίας που είναι οι συγκεκριμένοι οικισμοί και μόνον και όχι η Αρκαδία συλλήβδην.

                                                           για τη Μαντινειακή Συμπολιτεία

1 σχόλιο:

  1. Μα γιατί χάλασαν τη μόστρα στον κύριο Μανιάτη τον Υπουργό; Γιατί επιμένουν κάποιοι να διαβάζουν και τα ψιλά γράμματα; Αφού ο υπουργός είχε κάνει φιέστα με το Κτηματολόγιο, λέγοντας πως προχωρά στην Αρκαδία. Ήταν ανάγκη να ψάξουν κάποιοι περίεργοι τις λεπτομέρειες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog