Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Σύσκεψη για την επέκταση Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης

Β΄ ΦΑΣΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ




Σύσκεψη με θέμα την επέκταση δικτύου διανομής τηλεθέρμανσης της Μεγαλόπολης (β’ φάση) πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Πέτρου Τατούλη, του Δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Διονύση Παπαδόπουλου, του Προϊσταμένου του  ΕΥΔΕΠΠΕΡΑΑ κ. Μαμαλούγκα Νικόλαου και στελεχών του ΥΠΕΚΑ και του ΥΠΑΑΝ.

Κατά τη σύσκεψη, αποφασίστηκε η άμεση ένταξη του έργου ύψους 15,3εκ. ευρώ, ως phasing στο ΕΠΠΕΡΑΑ της επόμενης προγραμματικής περιόδου 2014-2020. Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή δικτύου μεταφοράς και διανομής τηλεθέρμανσης της Μεγαλόπολης, την προμήθεια θερμικών υποσταθμών και υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου διαχείρισης και επίβλεψης της κατασκευής. Φορέας υλοποίησης θα είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μετά το τέλος της σύσκεψης, ο Οδ. . Κωνσταντινόπουλος δήλωσε:
«Πρόκειται για ένα έργο μεγάλης περιβαλλοντικής και αναπτυξιακής σημασίας για την περιοχή, χάρη στο οποίο θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, ενώ παράλληλα θα γίνει πιο αποδοτική, οικονομικά και ενεργειακά, η λειτουργία ολόκληρου του συστήματος τηλεθέρμανσης της Μεγαλόπολης.
Έτσι οι καταναλωτές θα αποκτήσουν εύκολη πρόσβαση σε οικονομικότερη ενέργεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog