Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 2014

-Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου:
Άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, «Λευκή νύχτα», Εορταστικές εκδηλώσεις.

Κεντρική Πλατεία Μεγαλόπολης
Ώρα Έναρξης: 07:00 μ.μ.


  Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων στο Δήμο Μεγαλόπολης, ξεκινάει με μια γιορτή για το άναμμα των φώτων του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική  πλατεία της πόλης μας. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με παράλληλες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

  - Στην κεντρική πλατεία θα στηθεί χριστουγεννιάτικο σκηνικό όπου μικροί και μεγάλοι θα φωτογραφηθούν με τον Αη Βασίλη.

  - Η φιλαρμονική Μεγαλόπολης θα παίξει τα κάλαντα στην πλατεία και στους δρόμους της πόλης.

 - Τα παιδιά θα διασκεδάσουν  με δύο ξυλοπόδαρους που θα φορούν εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες φορεσιές και θα πάρουν ενθύμιο μπαλόνια με ευχές.

- Μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν με μία χορευτική παράσταση από τα παιδιά του ΚΔΑΠ και του Γυμναστικού Συλλόγου «Αθλητικός Παλμός», καθώς και με ζωντανή μουσική από καλλιτέχνες της πόλης μας.

  - Τα μέλη και το προσωπικό του ΚΑΠΗ Μεγαλόπολης θα κεράσουν τον κόσμο χειροποίητα γλυκά και οι καφετέριες της πόλης θα προσφέρουν δωρεάν ροφήματα.

  Την ιδία ημέρα ο Δήμος σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Μεγαλόπολης πραγματοποιούν τη «Λευκή Νύχτα» κατά τη διάρκεια της οποίας, τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοιχτά έως αργά και θα συμμετέχουν στην εορταστική ατμόσφαιρα με εκδηλώσεις και προσφορές.

-Κυριακή 28 Δεκεμβρίου: Παιδική εκδήλωση

Κεντρική Πλατεία Μεγαλόπολης
Ώρα Έναρξης: 11:00 π.μ.

  Τα παιδιά της πόλης μας θα χορέψουν και θα διασκεδάσουν δημιουργικά, κατασκευάζοντας όμορφα στολίδια, κάρτες, ζωγραφιές κ.α. και θα εντυπωσιαστούν  με τα κόλπα που θα κάνουν για εκείνα οι ξυλοπόδαροι και ο ταχυδακτυλουργός.
  Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη από το έμπειρο προσωπικό του ΚΔΑΠ Μεγαλόπολης, του προσωπικού του Βρεφονηπιακού Σταθμού Δήμου Μεγαλόπολης και εθελοντών.

-Κυριακή 28 Δεκεμβρίου: Μουσική εκδήλωση «Χριστούγεννα στην Ευρώπη»

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Μεγαλόπολης
Ώρα Έναρξης: 08:30 μ.μ.

  Ένα μουσικό ταξίδι με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από όλη την Ευρώπη. Συνοδοιπόροι σε αυτή τη μουσική μας περιπλάνηση θα είναι η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης, η σοπράνο Μανταλένα Πυλαρινού και ο τενόρος Ανδρέας Κορωναίος.
  Την ορχήστρα θα διευθύνει ο μαέστρος και καλλιτεχνικός διευθυντής της «Αττικής Συμφωνικής Ορχήστρας», Ανδρέας Πυλαρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog