Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ξανάρχισαν οι εργασίες για τη διάνοιξη της συνδετήριας οδού Μεγαλόπολη - Εθνική Οδός

Η Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου αναδείχθηκε από το Καφενείο της Μεγαλόπολης ως "μια ακόμη ξεχωριστή ημέρα για την Μεγαλόπολη".



Συγκεκριμένα μας πληροφορεί:
Μετά από πολύ καιρό ξεκίνησαν και πάλι οι εργασίες για την διάνοιξη της συνδετήριας οδού που θα ενώσει την πόλη της Μεγαλόπολης με την νέα εθνική οδό.

Επιτόπου στο σημείο έγινε σήμερα συνάντηση του Δημάρχου Μεγαλόπολης και πολλών δημοτικών συμβούλων αλλά και υπαλλήλων από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου , με εκπροσώπους και μηχανικούς  του ΜΟΡΕΑ, όπου διευθετήθηκαν κάποια τελευταία ζητήματα.

Ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά που γίνονται εργασίες στο τμήμα που η συνδετήρια ενώνεται με την περιφερειακή της πόλης , στο επίμαχο σημείο που είχαν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα στο παρελθόν.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης μίλησε με τον Παναγιώτη Αργυρόπουλο ο οποίος μέχρι σήμερα έχει φορτωθεί στην πλάτη του πολλές ευθύνες για τις καθυστερήσεις των εργασιών.  Από την συζήτηση μαζί του καταλαβαίνουμε  ότι ο κ. Αργυρόπουλος δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για όλα όσα του καταλογίζουν , το αντίθετο μάλιστα έχει ήδη προχωρήσει σε συμφωνία με την νέα Δημοτική αρχή και θα παραχωρήσει στον Δήμο πάνω από 500 τετρ, μέτρα από την ιδιοκτησία του, προκειμένου να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό οι εργασίες.  Χαρακτηριστικά σας αναφέρουμε ότι σήμερα ήταν και ο ίδιος παρών καθ΄όλη την διάρκεια των συζητήσεων και ήταν εμφανές το ενδιαφέρον  του και η αγωνία του να ξεκινήσουν τα έργα.

Πλέον όλα τα τεχνικά ζητήματα έχουν λυθεί και είναι ελεύθερη η εταιρία να ολοκληρώσει το έργο. Απομένει μόνο ένα αγκάθι ακόμα το οποίο δεν είναι άλλο από την χρηματοδότηση του έργου. Συγκεκριμένα θα πρέπει να ψηφιστεί από την Βουλή η τελευταία απόφαση της Κυβέρνησης που δίνει επιπλέον χρηματοδότηση στον Μορέα για να ολοκληρώσει την Συνδετήρια της Μεγαλόπολης , ένα μικρό τμήμα του δρόμου προς Σπάρτη και τον περιφερειακό της Καλαμάτας.

Με το που θα ψηφιστεί η σύμβαση αυτή τότε αρχίζει και μετράει αντίστροφα ο χρόνος για την διάνοιξη του δρόμου!


Πηγή: Καφενείο Μεγαλόπολης

27 σχόλια:

  1. Αν ανοίξει γράψτε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχουμε χρυσές εφεδρείες να πάμε στο Συμβούλιο Επικρατείας να τον σταματήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kai to erotima einai ena o kirios argiropoulos pou tora xarizei den itan aftos pou ksesikone ton kosmo,fonaze sta dimotika simvoulia kai eixe paei mexri to STE tin ipothesi gia na apozimiothei?tora giati xarizei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ. Αργυρόπουλος, ή καλύτερα στενά συγγενικά του πρόσωπα, μαζί με όμορους ιδιοκτήτες οικοπέδων που εφάπτονται της περιμετρικής οδού, στο σημείο που πρόκειται να κατασκευαστεί ο κόμβος, είχαν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), ισχυριζόμενοι ότι θίγονταν τα συμφέροντά τους από την κατασκευή του κόμβου. Το ΣτΕ της Επικρατείας το καλοκαίρι του 2013 δεν έκανε δεκτή την προσφυγή τους, σημειώνοντας μάλιστα ότι η οικοδομική άδεια που είχε εκδοθεί από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Μεγαλόπολης για κατασκευή οικίας του κ. Αργυρόπουλου ήταν μη νόμιμη... Ο κ. Αργυρόπουλος και οι υπόλοιποι προσφεύγοντες έκαναν γαργάρα αυτή την απόφαση. Τώρα ο κ. Αργυρόπουλος, με τη νέα δημοτική αρχή (βεβαίως, βεβαίως) δηλώνει ότι παραχωρεί την ιδιοκτησία του στο Δήμο, χωρίς να έχει καμία οικονομική αξίωση... Αυτή είναι η αλήθεια! Επιτέλους πιά, ας σταματήσει αυτή η κοροϊδία και το θράσος αυτού του κυρίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χμμμμμ.. ¨σημειώνοντας μάλιστα ότι η οικοδομική άδεια που είχε εκδοθεί από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Μεγαλόπολης για κατασκευή οικίας του κ. Αργυρόπουλου ήταν μη νόμιμη¨

      αναφέρεσαι στην άδεια που είχε ακυρώσει ο μπούρας με τον δημόπουλο?
      μπορείς σε παρακαλώ να μας πεις που φαίνεται ότι έτσι είπε το δικαστήριο?
      μπορείς να μας δώσεις κάποιο στοιχείο η απλά ξεκινήσατε πάλι την λάσπη;
      αλλά έπρεπε ο μηχανικός με τον ιδιοκτήτη να σας την φορέσουν την καταγγελία να τρέχετε, αφού δεν το έκαναν καλά κάνετε και τα γράφετε αυτά!
      όποιος έχει μούτρα ας βγει δημόσια να κάνουμε μια ανάλυση για το θέμα και ας ξεκινήσουμε από την αυτή την άδεια η από το γεγονός ότι η προσφυγή έγινε για τον κόμβο, τώρα ο μπούρας επέλεξε διασταυρωση , ικανοποίησε τους ιδιοκτήτες και έτσι λύθηκε το πρόβλημα..
      Ας μην γράφει ο καθένας οτι γουστάρει, υπάρχουν και όρια.
      Κάποιοι καλό είναι να μην ξύνουν πληγές.

      Διαγραφή
  5. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΔΙΝΕΤΕ Η ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.
    ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΦΜ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    ΤΑ ΚΛΙΚ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΤΣΙΛΕΡ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΟΠΟΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΥΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το καφενείο Μεγαλόπολης πληροφορεί τελικά ή παραπληροφορεί; Γιατί δεν τιμωρείται αφού τα άρθρα του, λέμε τώρα άρθρα, είναι ανακρίβειες;; Θα μου πείτε βέβαια ότι όποιος θέλει το διαβάζει. Αλλά εσείς κ. Δημητρακοπούλου που εκτιμώ την προσπάθεια που κάνετε ως σταθμός για την ενημέρωση των Μεγαλοπολιτών, θα σας παρακαλέσω να μη δημοσιεύετε άρθρα ανακριβή. Αν δεν ήταν ο ανώνυμος των 12:21 θα πίστευα τα όσα γράφονται και θα σχημάτιζα μια εσφαλμένη άποψη. Καλό θα ήταν βέβαια όλα αυτά να τα γνώριζα πριν τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To kafeneio tora pia den vlepei lakouves stous dromous,den vlepei ta mixanima tou dimou pou katharizoun xorafia idiotika,den vlepei tis anatheseis pia,ta vlepei ola sosta kai rodina,mexri kai tin kamera tou rithmise oste na min dixnei sto dimotiko simvoulio to atomo pou ekane tis gkrimatses,Bravo stin kiria dimitrakopoulou pou exei ena blog pou den to xrisimopioi gia prosopika simferonta alla gia to kalo tou topou oxi san allous kafetzides.

      Διαγραφή
  7. ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η προσφυγή στο ΣτΕ έγινε στις 27 Ιουνίου 2012. Το ΣτΕ συνεδρίασε στις 5 Αυγούστου 2013 και έβγαλε την αριθμ. 370/2013 Απόφασή του. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση να "ξύσουμε" πληγές, αλλά ήθελαν κάποιοι να τριφτούν στην κλίτσα του τσοπάνη...Τι ήθελε δηλαδή ο κ. Αργυρόπουλος να βγεί στον καφετζή; Να πεί τί; Ας κλείσει λοιπόν το στόμα του καλύτερα...Όσο για τον κύριο/α που "απειλεί", τρόπον τινά, για νέες επικείμενες προσφυγές στο ΣτΕ, ένα μόνο λέω: και χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και κάτι ακόμα: ο κ. Αργυρόπουλος μιλά ότι θα δώσει "πάνω από 500 τετραγωνικά μέτρα από την ιδιοκτησία του" για να γίνουν συντομότερα οι εργασίες ολοκλήρωσης του κόμβου!!! Θα πρέπει να γνωρίζει ότι δε χρειάζεται να χάσει τόση περιουσία... Χρειάζονται λιγότερο από 380 τετραγωνικά μέτρα συνολικά, που θα απαλλοτριωθούν από τα τέσσερα οικοδομικά τετράγωνα, προκειμένου να γίνει ο κόμβος... Ας ανατρέξει στο ΦΕΚ 213 Τεύχος αναγκαστικών απαλλοτριώσεων, με ημερομηνία 1 Ιουλίου 2014...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πέφτουν πλέον οι μάσκες και βγαίνει η αλήθεια στην φόρα. Όταν ανέφεραν κάποιοι επί των ημερών της προηγούμενης δημοτικής αρχής τα "off the record" λόγια - απειλές του Σπύρου που είχε πει "αν δείτε δρόμο εμένα να μου γράψετε" τους έλεγαν λασπολόγους. Ο κύριος Αργυρόπουλος και οι άλλοι επί των ημερών της προηγούμενης δημοτικής αρχής έτρεχαν στα δικαστήρια εναντίον της υλοποίησης του δρόμου για να βρουν το δίκιο τους και να διασφαλίσουν τις περιουσίες τους που τότε θίγονταν.
    Σήμερα ξαφνικά έγινε θαύμα και ο "μεγαλόψυχος ανοιχτοχέρης" κύριος Αργυρόπουλος παραχωρεί χωρίς καμία αξίωση μέρος της περιουσίας του (για την οποία έτρεχε στα δικαστήρια) στην νέα δημοτική αρχή. Τώρα όμως ο κύριος Αργυρόπουλος οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις στους συμπολίτες του γιατί χαρίζει σήμερα μέρος της περιουσίας του στην νέα δημοτική αρχή ώστε να γίνει ο δρόμος ενώ χθες για τον ίδιο ακριβώς λόγο έτρεχε στα δικαστήρια κι έλεγε πως η προηγούμενη δημοτική αρχή καταπατά την περιουσία και τα συμφέροντά του;
    Να λοιπόν ποιοι κρατούσαν ολόκληρη πόλη καθηλωμένη και υπό ομηρία προκειμένου να κάνουν τα μικροπολιτικά παιχνιδάκια τους, το Τσιριγωτέικο!
    Δύο φορές έτρεξαν στα δικαστήρια εναντίον της προηγούμενης δημοτικής αρχής μία με τον δρόμο και άλλη μία με το πάρκο των φωτοβολταϊκών και στις δύο περιπτώσεις έφαγαν τα μούτρα τους με τις εις βάρος τους δικαστικές αποφάσεις ,αλλά την ανεπανόρθωτη ζημιά σε ολόκληρη την πόλη την είχαν κάνει ήδη.
    Να τους χαίρονται αυτοί που τους ψηφίζουν.
    Ο Καφετζής σε ρόλο Πρετεντέρη από την άλλη προσπάθησε να μας βγάλει λάδι τον κύριο Αργυρόπουλο γράφοντας
    " Από την συζήτηση μαζί του καταλαβαίνουμε ότι ο κ. Αργυρόπουλος δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για όλα όσα του καταλογίζουν , το αντίθετο μάλιστα έχει ήδη προχωρήσει σε συμφωνία με την νέα Δημοτική αρχή και θα παραχωρήσει στον Δήμο πάνω από 500 τετρ, μέτρα από την ιδιοκτησία του, προκειμένου να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό οι εργασίες"
    αποσιωπώντας πως ο ίδιος άνθρωπος που ξεπλένει τώρα ήταν αυτός που έτρεχε στα δικαστήρια χθες βάζοντας φρένο στο έργο.
    Έπειτα μας έβαλε τον νέο Δήμαρχο με φόντο τα μηχανήματα να μας πει για τις "λύσεις που δίνουν αυτοί τώρα στα προβλήματα" αποσιωπώντας μια άλλη μεγάλη αλήθεια η οποία είναι πως η λύση που υποτίθεται πως δίνουν αυτοί σήμερα είναι η λύση που είχε προτείνει και ψηφήσει η προηγούμενη δημοτική αρχή. Οι συνεργάτες που πλαισιώνουν τον σημερινό δήμαρχο τότε αυτή την λύση (που καπηλεύονται σήμερα) την είχαν ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ.
    Μακάρι να προχωρήσει η υλοποίηση του δρόμου χωρίς κανένα εμπόδιο από εδώ και πέρα αλλά μην μας περνάνε και για κουτορνίθια ένα μάτσο αγράμματοι συνδικαλισταράδες.
    Ο νέος Δήμαρχος από την άλλη καλός αχυράνθρωπός και αυτός, μου θυμίζει έντονα τον ΓΑΠ όταν ήταν πρωθυπουργός, να προσέχει όμως με αυτούς που έχει μπλέξει και τον κατευθύνουν μην έχει την ίδια τύχη με τον ΓΑΠ ( που έχασε και την πρωθυπουργία αλλά και το ίδιο του το κόμμα μέσα σε λίγους μήνες και τον βρίζει μια ολόκληρη χώρα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΚΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣΤΕ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ Η ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η απόφαση έχει αριθμό και ημερομηνία. Εάν υπάρχει κι άλλη προσφυγή, από άλλους δεν το γνωρίζω...Υποψιάζομαι ότι δεν υπάρχει, γιατί διαφορετικά δε θα έβγαινε το ΦΕΚ του Ιουλίου. Οι απαλλοτριώσεις οριστικοποιούνται όταν έχει τελεσιδικήσει οποιαδήποτε (νομική) εκκρεμότητα...Σε διαφορετική περίπτωση δε θα έδινε απλόχερα την περιουσία του ο κ. Αργυρόπουλος. Αλλά, για να μην αδικούμε τον κ. Αργυρόπουλο, δεν είναι μόνον αυτός που έβαλε το χεράκι του για να μείνει πίσω η δουλειά... Είναι και ο "Παβαρόττι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν άσχετε για να μην το κουράζουμε , έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου και το παίζεις και ξερόλας. Η απόφαση δεν έχει βγεί και η 370 που λες ίσως είναι κάτι αλλο, πάντως δεν είναι όπως το έθεσες.
      Πήγαινε δες το πάλι ( διάβασε το έγγραφο με τα μάτια σου) ζήτα μετά και κανένα συγνώμη και τα ξαναλέμε σε κανένα χρόνο.
      Πριν γράφετε να τσεκάρετε άσχετοι ε άσχετοι , ότι σας λένε το κάνετε σημαία και το καταπίνετε αμάσητο. Ξυπνήστεεεε

      Διαγραφή
    2. Εσύ διάβασες την 370;;;;;;;;;;; Πώς λες ότι "ΙΣΩΣ είναι κάτι άλλο";;;;
      Χρησιμοποιώντας τα λόγια σου : Δες το πάλι ( διάβασε το έγγραφο ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ) ζήτα μετά και μια συγγνώμη.
      Πριν γράφεις άσχετε ΕΣΥ πρώτα να τσεκάρεις!

      Διαγραφή
    3. Βρε κουτορνίθι η 370 είναι άλλη απόφαση, η προσφυγή που λες έχει εκδικαστεί αλλά η απόφαση δεν έχει βγει ακόμα.
      Το ανέφερε καθαρά και η Γεωργία και ο Μπούρας.
      Μα καλά πόσο χαζός μπορείς να είσαι;/Βγαίνετε και γράφετε ότι θέλετε, έχετε τόσο πολύ ξεφύγει κάποιοι τώρα που χάσατε την θέση του ειδικού συμβούλου!

      Διαγραφή
    4. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιά ποιές απολοτριώσεις μιλάει ο παραπάνω ποιητής;;Η προσφυγη στό Σ.Τ.Ε ήταν γιά όλη την νέα χάραξη.Όσο γιά τις απολοτριώσεις,υπάρχουν 2 ειδών α)αυτές που ειναι γιά τα τελευταία 30 ή 50 μέτρα και που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα από τον Δήμο,και β) αυτές που ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν με την απόφαση του δικαστηρίου περί καθορισμό τιμών,νομίζω τον ιούλιο του 2013 και αφορούσαν τα τελευταία 300 μέτρα ,και όχι 30 μέτρα έως 50 μέτρα πρίν τον περιφερειακό της πόλης μας από το υπουργείο.Ας καταλάβουν κάποιοι που λένε ανακρίβειες, πώς εάν ένας οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης που του παίρνει είτε λίγα είτε πολλά μέτρα προβάλει αντίρρηση στήν τιμή της απαλλοτρίωσης,τότε ο δρόμος δεν μπορεί να ξεκινήσει πρίν βγεί το πρώτο δικαστήριο που γίνετε για τον καθορισμό τιμών.Η δωρεά από τούς ιδιοκτήτες είναι πλέον ο μόνος σύντομος δρόμος.Ας σταματήσουν όλα αυτά τα μικρόψυχα σχόλια.
      Είναι πρός τιμή τους αν οι ιδιοκτήτες κρατήσουν τόν λόγο τους,όπως δεν έκαναν καμία προσφυγή στην τροποποίηση του σχεδίου πόλεως από τον μάιο του 2013,έως σήμερα, και παραχωρήσουν τον απαιτούμενο χώρο γιά να έχουμε επιτέλους δρόμο σύντομα.Υπάρχουν να ξέρετε 4 γωνίες τών οικοδομικών τετραγώνων που χάνονται κάποια μέτρα σε άλλον πολλά,σε άλλον λίγα,όπως λένε τα σχέδια, και δεν ειναι ένας μόνο ιδιοκτήτης.Ο φίλος μου ο Τάκης καλά έκανε από όσο γνωρίζω και χάρισε στον Δήμο τα απαιτούμενα μέτρα,επιταχύνοντας ετσι την γρήγορη λύση. Άλωστε αυτό έλεγε σε πολλά Δ/Σ .Αφήστε μου την αρτιότητα του οικοπέδου, και τό υπόλοιπο το χαρίζω.Κάνει κάτι διαφορετικό;Μήν τα βλέπετε παράξενα χρονικά,Το Φ.Ε.Κ επισημοποιήθηκε στίς 1/6/2014, και ήλθε στον Δήμο στίς 14/6/2014.
      Επειδή το γνωρίζω καλά το θέμα,μήν πυροβολείτε. και το κυριότερο μην λέτε ανακρίβειες.

      Ένας φίλος Μεγαλοπολίτης που αγαπά τόν τόπο αυτό, όσο τίποτα αλλο!!!!!!

      Διαγραφή
  13. Σχολιαστή των 12:25 π.μ., έχεις χάσει την ψυχραιμία σου...Ανέφερα μια απόφαση του ΣτΕ. Πρίν την αναφέρω την είχα διαβάσει. Ξέρω πολύ καλά τι λέει. Αντίγραφό της το έχω στα χέρια μου. Δεν περιμένω από κανένα να μου πεί ή να μου δώσει τίποτα...Η Απόφαση λοιπόν λέει ότι έπεσε άκυρο πανηγυρικό σε αυτούς που προσέφυγαν για να σώσουν τις ... περιουσίες τους. Είναι αυτοί (τουλάχιστον μερικοί από αυτούς) που τώρα δίνουν αυτή την περιουσία για να γίνει ο κόμβος, και μάλιστα περισσότερη από όση χρειάζεται. Έκανα παρέμβαση, ειδικά για αυτό το θέμα, επειδή δε γουστάρω να προσβάλλουν τη νοημοσύνη μου, και πολλών άλλων συμπολιτών μου...Άντε τώρα, ρούφα το αυγό σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δημοσίευσε την απόφαση διότι αλλιώς είσαι συκοφάντης..

      Διαγραφή
  14. ΓΙΑ ΧΑΤΗΡΙ ΚΑΠΟΙΟΝ Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΚΟΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΝ ΟΣΑ ΗΘΕΛΑΝ ΕΤΡΕΞΑΝ ΣΤΟ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Pantos meta apo tin geneodoria tou kiriou argiropoulou gia to kalo mas irthe k mia anathesoula 2500 (apo tis kales k ithikes) stin sizigo entelos tuxaia,den kanan alloste 6 xronia toso treksimo adika.bravo k eis anotera eyxomai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. στον παραπάνω απαντώ με ερωτηση.....τι ειναι καλύτερο;;

    1050 ευρώ + ΦΠΑ μηνιαίως, για τα λογιστικά της Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης, σε λογιστικό γραφείο στην Αθήνα!!!

    Οι αναθέσεις εργασιών για μεγαλοπολίτικες δράσεις,
    σε επαγγελματίες εκτός Μεγαλόπολης συνεχίζονται...
    Σήμερα δημοσιεύεται στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ της Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης
    η σχετική απόφαση για την ανάθεση των λογιστικών
    της Τηλεθέρμανσης σε λογιστική επιχείρηση ...στην Αθήνα!!!
    και με κόστος;;; 1050 + ΦΠΑ μηνιαίως!


    ---------------------------------------------------------------------------

    ΘΕΜΑ: Περί έγκρισης ανάθεσης εργασίας λογιστικής διαχείρισης έτους 2013........


    ΠΑΡΟΝΤΕΣ
    1. Παναγιώτης Μπούρας –
    Πρόεδρος

    2. Ιωάννης Μαρκολέφας
    3. Νικόλαος Κούτσουρας
    4. Παρασκευή Σιούτη
    5. Αμαλία Μαρτίκα
    6. Ιωάννης Φουσέκης
    7. Ειρήνη Λύγουρη

    ΑΠΟΝΤΕΣ
    1. Σπύρος Τσιριγώτης
    2. Κανέλλος Δράκος
    ..................
    Εγκρίνει την ανάθεση εργασίας λογιστικής διαχείρισης της Τηλεθέρμανσης
    Μεγαλόπολης Α.Ε ΟΤΑ. για το έτος 2013 στο ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε.
    Κενδρηνού 3 – Αθήνα, που εκπροσωπείται νόμιμα από τον κ. Θεόδωρο Γεωργιάδη έναντι
    μηνιαίας αμοιβής 1.050,00 € πλέον Φ.Π.Α. 23% το οποίο θα αναλάβει την λογιστική και
    φοροτεχνική κάλυψη της ΤΗ.ΜΕ.Α.Ε.ΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στο ΦΕΚ γράφει ή δε γράφει για λιγότερα από 500 μέτρα; Η απάντηση είναι ότι γράφει για λιγότερα. Είναι ανακρίβεια αυτό το στοιχείο; Η απόφαση του ΣτΕ μιλά για προσφεύγοντες που είναι ιδιοκτήτες πλησίον του σημείου που θα κατασκευαστεί ο κόμβος; είναι ανακρίβεια; Όχι δεν είναι. Κανείς δεν είπε ότι ο οποιοσδήποτε πολίτης δεν έχει δικαίωμα να προστατεύει την περιουσία του και, αν χρειάζεται, να προσφεύγει στο ΣτΕ. Το θέμα είναι όμως ότι δεν μπορεί να αντιστρατεύει την πραγματικότητα και να υποκρίνεται. Ας σταματήσει λοιπόν αυτή η υποκρισία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΠΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ?
    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ 9.14 ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
    ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog