Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Δήμος Μεγαλόπολης: Πρόσκληση σε Δημοτικό Συμβούλιο 25 Φεβρουαρίου 2015


Σας προσκαλούμε όπως, την 25η του μήνα Φεβρουαρίου του έτους 2015, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 18:30 μ.μ., προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, σε τακτική συνεδρίαση, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1. Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού οικ. έτους 2015 για την εγγραφή πίστωσης ποσού 5.000,00€ από ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε. για την καταβολή δαπάνης στα πλαίσια της διοργάνωσης των πολιτιστικών εκδηλώσεων Καλοκαιριού 2014.

2. Διάθεση αδιάθετων εκτάκτων πιστώσεων του Υπουργείου Εσωτερικών ΣΑΤΑ έτους 2014 για έργα και επενδυτικές δραστηριότητες του Δήμου.

3. Διάθεση αδιάθετων πιστώσεων του Υπουργείου Εσωτερικών (άρθρο 27 του ν. 3756/2009) για την καταβολή δαπανών επενδυτικών δραστηριοτήτων και έργων του Δήμου.

4. Ορισμός Ορκωτού Ελεγκτή – Λογιστή για τον έλεγχο των Οικονομικών Καταστάσεων του Δήμου Μεγαλόπολης της διαχειριστικής χρήσεως που έληξε 31/12/2014.

5. Καθορισμός χρήσης ιδιαίτερου δηλωτικού σήματος του Δήμου Μεγαλόπολης που σχετίζεται με την ιστορία της περιοχής.

6. Χορήγηση χρηματικού βοηθήματος για την κάλυψη βασικών αναγκών σε οικονομικά αδύνατο κάτοικο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 202 του Ν. 3463/2006 του Κ.Δ.Κ. – Εξέταση της με αριθμό πρωτ. 1695/09-02-2015 στο Δήμο υποβληθείσας αίτησης.

7. Έγκριση της με απευθείας ανάθεση εκτέλεσης κατεπείγουσας προμήθειας υγρών καυσίμων για την κάλυψη επειγουσών αναγκών του Δήμου Μεγαλόπολης – Συγκρότηση της Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας .

8. Έγκριση της εκτέλεσης της προμήθειας γραφικής ύλης και χαρτί φωτοτυπικού για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου – Συγκρότηση της Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας.

9. Έγκριση της εκτέλεσης της προμήθειας τόνερ μελάνια κ.λ.π. για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου – Συγκρότηση της Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας.

10. ΄Εγκριση της εκτέλεσης της προμήθειας «Ταμπλό ανακοινώσεων» – Συγκρότηση της Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας.

11. ΄Εγκριση της προμήθειας αντικαθαλατωτικού πρόσθετου μονάδας αφαλάτωσης Δήμου Μεγαλόπολης – Συγκρότηση της Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας .

12. ΄Εγκριση καταβολής δαπάνης συμμετοχής στις δαπάνες ηλεκτροδότησης ποιμνιοστασίων (υπέρ ΔΕΔΔΗΕ) στα πλαίσια υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου
έργου «Αγροτικός Εξηλεκτρισμός κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων στις Τ.Κ. του Δήμου με σκοπό την αγροτική ανάπτυξη» από εγκεκριμένες πιστώσεις 3ου ΕΑΠ Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης.

13. ΄Εγκριση του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου «Ανέγερση νέου Δημαρχείου Μεγαλόπολης».

14. Εξέταση της από 20.10.2014 υποβληθείσας με αριθμ. πρωτ. 19360/21-10-2014 στο Δήμο Αίτησης του κ. Δημητρίου Κων/νου Μαστραγγελόπουλου σχετικά με την παύση εργασιών επί κοινοχρήστου κοινοτικής – αγροτικής οδού στη θέση «Πορί» της κτηματικής περιφέρειας Τ.Κ. Λυκοσούρας.

15. Εξέταση της με αριθμ. πρωτ. 20297/07.11.2014 αίτησης του κ. Γκίκα Παναγιώτη Εκπροσώπου Τοπικής Κοινότητας Κάτω Καρυών, σχετικά με την ύπαρξη ή μη δρόμου σε ιδιοκτησία στη θέση «Ισιώματα – Μαυρίτσα».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog