Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Αντίσταση Λεβιδιωτών και προσαγωγές κατά την εναπόθεση απορριμάτων σήμερα στο Μαίναλο (εικόνες - βίντεο)

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους οι κάτοικοι του Λεβιδίου και των γύρω χωριών.
Οι κάτοικοι του Λεβιδίου με τα σώματά τους παρεμπόδισαν την είσοδο των απορριμματοφόρων και ο αντιδήμαρχος κ. Σταμάτης, μαζί με άλλα δύο άτομα, οδηγήθηκαν με την αυτόφωρη διαδικασία στο αστυνομικό τμήμα

Όπως δήλωσε κάτοικος της περιοχής, τα ΜΑΤ εμφανίστηκαν αλλά δεν πείραξαν κανέναν, έκαναν μόνο συστάσεις στους κατοίκους. «Μετά τις 11:00 δύο απορριμματοφόρα εμφανίστηκαν, είχε πολύ κόσμο και τα διώξανε.

Ο αστυνομικός διευθυντής δεν μας είπε τίποτα κακό, και από τη συντονιστική επιτροπή δεν αντιστάθηκε κανένας. Ο κόσμος στάθηκε στην άκρη, απλώς ζήτησαν να φύγουν τα απορριμματοφόρα. Δεν σταματάμε, μέχρι που να πάρουμε το OK από τα δικαστήρια», επεσήμανε.
«Καλό αγώνα!» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι.



Άλλος κάτοικος, δήλωσε:
Είχαμε ειδοποιήσει τον κ. δήμαρχο να μην προχωρήσει σε παράνομες ενέργειες, εισπράξαμε προκλητική συμπεριφορά.
«23η μέρα και θα μείνουμε εδώ ωσότου συνειδητοποιήσει ο δήμαρχος ότι δεν θα πέσει ούτε ένα σκουπίδι στο Μαίναλο. Δεν θα το επιτρέψουμε, και καλά θα κάνει ο δήμαρχος να μην είναι τραμπούκος, και να είναι λογικός. Δεν είναι τωρινό το πρόβλημα, ο κ. Τατούλης να βγει από τη φωλίτσα του και να έρθει εδώ», δήλωσε άλλος κάτοικος.



Πηγή:
arcadiaportal.gr


Αναταραχή επικρατεί από το πρωί στη χωματερή Λεβιδίου. Κλούβα των ΜΑΤ εμφανίστηκε στο σημείο και γύρω στις 11.00 έφτασαν 3 απορριμματοφόρα τα οποία όμως δεν άδειασαν σκουπίδια. Γιουχαΐσματα και φωνές ακούγονταν από τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος στη χωματερή. Οι κάτοικοι φώναζαν ότι δεν δέχονται να περάσουν σκουπίδια μέσα στη χωματερή. 

Έγιναν τρεις προσαγωγές από την αστυνομία για παρεμπόδιση των απορριμματοφόρων. 

Η αστυνομία ζήτησε από τους οδηγούς των απορριμματοφόρων να να πάνε για καταθέσεις στο αστυνομικό τμήμα. 



Πηγή:
 www.kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog