Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: "πουλέν ο Καμμένος, λεφτά έβγαλε στο εξωτερικό η Βαλαβάνη!!!"

«Ο κ. Καμμένος είναι το “πουλέν του λόμπι της δραχμής” που ωθεί την Κυβέρνηση σε ρήξη και μονομερείς ενέργειες μέσα από έναν ψεύτικο και υποκριτικό πατριωτισμό. Δεν αξίζει στην Αριστερά να γίνει συνήγορός του» 

«Τα στελέχη και οι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ να φέρουν πίσω τα λεφτά που έστειλαν στο εξωτερικό, γιατί αυτό είναι ανήθικο.
Η κα Βαλαβάνη να διαψεύσει ότι έστειλε μεγάλα εμβάσματα στο Ην. Βασίλειο το 2011, την ώρα της κρίσης, ή να πάρει μέτρα η Κυβέρνηση»




Σε συνέντευξή του σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στους δημοσιογράφους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου, ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ζήτησε η Κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα τον πολιτικό κόσμο σχετικά με τη συνεδρίαση του Eurogroup, τις διαπραγματεύσεις, αλλά και τις θέσεις της. «Αυτή τη στιγμή ξέρουμε τι λέει ο κ.Ντάιζελμπλουμ, ο κ.Σόιμπλε, αλλά δεν γνωρίζουμε τι λέει η Ελληνική Κυβέρνηση. Ο πολιτικός κόσμος και οι πολίτες έχουμε δείξει μεγάλη ανοχή στην Κυβέρνηση να κάνει το καλύτερο δυνατό, αλλά οφείλει να ενημερώσει. Επικοινωνιακά τα πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής – θα γράψει νέο βιβλίο επικοινωνίας – αλλά χρέος της είναι να ενημερώνει και τον πολιτικό κόσμο.».
Επιπλέον, ο κ. Κωνσταντινόπουλος άσκησε δριμεία κριτική στις εθνικιστικές, όπως τις χαρακτήρισε δηλώσεις του Προέδρου των ΑΝΕΛ και ΥΠΕΘΑ κ. Καμμένου, χαρακτηρίζοντάς τον «πουλέν του λόμπι της δραχμής». Ο κ. Καμμένος «ωθεί την Κυβέρνηση σε ρήξη με τους εταίρους και μονομερείς ενέργειες μέσα από έναν ψεύτικο και υποκριτικό πατριωτισμό». Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως «δεν αξίζει στην Αριστερά να γίνει συνήγορος του κ. Καμμένου, αν όμως επέλεξε να συνεργαστεί με ένα νεοσυντηρητικό κόμμα ως άλλοθι για να εφαρμόσει δεξιές πολιτικές, πέτυχε διάνα».
Αναφερόμενος στη ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών, ο κ. Κωνσταντινόπουλος διευκρίνισε πως, σύμφωνα με την ΕΚΤ, ο μηχανισμός ELA δεν υφίσταται για να παίρνουν οι τράπεζες χρήματα και να τα δανείζουν στο δημόσιο. «Όμως στην Ελλάδα δεν πρέπει να συμβεί ό,τι και στην Κύπρο. Και πρέπει να σταματήσει η υποκρισία πατριωτισμού που υπάρχει. Να ελεγχθούν όλοι οι πολιτικοί για τις κινήσεις που έγιναν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Τα στελέχη και οι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ να φέρουν πίσω τα λεφτά που έστειλαν στο εξωτερικό. Η κα Βαλαβάνη λέει τώρα πως πρέπει να πληρώνουμε τους φόρους μας. Εμείς τους πληρώναμε πάντα. Όμως για την ίδια, ακούγεται στη Βουλή έντονα η φημολογία πως το 2011 έστειλε μεγάλα εμβάσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, την ώρα της μεγάλης κρίσης. Είτε πρέπει να το διαψεύσει αυτό η κα Βαλαβάνη, είτε πρέπει να πάρει μέτρα η Κυβέρνηση. Είναι ανήθικο για οποιονδήποτε πολιτικό να βγάζει τέτοιες ώρες τα χρήματά του στο εξωτερικό. Η υποκρισία του πατριωτισμού να τελειώνει, όπως και το ότι απαγορεύεται να ασκείται κριτική σε οποιοδήποτε μέλος της Κυβέρνησης.».


1 σχόλιο:

  1. Να το χαίρονται οι ψηφοφόροι του αυτό το παληκάρι!!! Τον Οδυσσεάκο και τα μάτια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog