Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Αστυνομικό Δελτίο: Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής του 2010 στη Μεγαλόπολη


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε χώρο εταιρείας, η οποία είχε γίνει πρώτες πρωινές ώρες της 16.3.2010, εντός ορυχείου Δ.Ε.Η Μεγαλόπολης.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος ενός (1) 49χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

------------

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πρόκειται για παλαιά υπόθεση κλοπής πετρελαίου και εργαλείων  από εργολάβο χωματουργικών εργασιών που δραστηριοποιήτο στον εργοταξιακό χώρο της ΔΕΗ.

Στην λύση της υπόθεσης οδηγήθηκαν οι άνδρες του τμήματος,
αφού είχε προηγηθεί η αναγνώριση κάποιων από τα κλαπέντα αντικείμενα.

Στη συνέχεια και κατά την προανάκριση που διενεργήθηκε, ανεδείχθη ο δράστης.

9 σχόλια:

  1. Ποιός είναι να φυλαγόμαστε ρε παιδια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den einai kako na mathoume esto ta arxika gia na kseroume na prosexoume,exoume gemisi apo tetoious stin megalopoli...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TI NA MAΘΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΞΈΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΜΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΙ ΚΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΙ ΑΚΡΙΒΟ ΤΟΥΤΟΥΝΙ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ? 9 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΙ ΨΆΧΝΕΤΕ?

      Διαγραφή
  3. Den katalabes poios einai?
    Gnostos 49xronos imedapos einai.
    Ti kanei niaou-niaou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΓΚΛΑΦ-ΓΚΛΑΦ ΚΑΝΕΙ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
  4. Αμ που τα βρήκανε τα λεφτα νομίζεται και αγοραζουν σπορ αυτοκίνητα και κυκλοφορούν με τουπέ γαλαζοαιματων κι ολας.Οι ποιο πολλοί γελανε με δαυτους,άλλοι τους γλύφουν κι ολοι το ξερουν τι ειναι.Εγω προσωπικά τους λυπαμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπαρχουν κλεφτες που δε μπορουν να κρυψουν το οφελος απο τετοιες ''δραστηριοτητες''... Και παιρνουν και ακριβα αυτοκινητα και φορουν και καλα ρουχα... Αυτοι ειναι οι χαζοι. Υπαρχουν ομως και αλλοι, οι εξυπνοι κλεφτες, που κλεβουν με αλλους τροπους και κυκλοφορουν με αυτοκινητα δεκαετιων η με μεταχειρισμενα και φορουν φθαρμενα ρουχα. Τα ''κλοπιμαια'' τους ειναι μονον ρευστο και το φυλανε καλα κρυμμενο σε υπογεια φορολογικων παραδεισων. Τους πρωτους τους σταυρωνουμε, τους δευτερους τους φιλαμε το χερι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O 3:31 μ.μ. ειμαι φιλε μου ,εχεις απόλυτο δικιο αλλα και τους άλλους που λες τους ξερει ο περισσότερος κόσμος ,πολλοί τους γλύφουν για κανα κόκαλο αλλα κι αυτοι για λύπηση ειναι.Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΑΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΡΟΎΧΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΎΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΑΡΔΙΝΑΛΊΩΝ.ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog