Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

Ανάδειξη αναδόχου για τη μεταφορά 2.500 τόνων απορριμμάτων από τον Δήμο Τρίπολης (βίντεο)


Συνεδρίασε εκτάκτως τη Δευτέρα 23 Μαρτίου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τη διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης. Το μοναδικό θέμα το οποίο συζητήθηκε, ήταν η ανάδειξη αναδόχου για τη μεταφορά 2.500 τόνων απορριμμάτων εκτός δήμου σε νόμιμo αδειοδοτημένο χώρο.

Το θέμα με τίτλο «Διαδικασία με διαπραγμάτευση για την εκτέλεση της υπηρεσίας: Αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης του Δήμου Τρίπολης για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων» ψηφίστηκε ομόφωνα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος κ. Σταμάτης.

Η διαδικασία έγινε με τον τρόπο ο οποίος προβλέπεται από τον Νόμο με περιορισμένες συμμετοχές, καθώς πρέπει οι διαδικασίες να κινηθούν άμεσα, διότι ο δήμος πρέπει να προλάβει τις προθεσμίες.

Η δημοπρασία θα γίνει στις 8 Απριλίου
όπου θα αναδειχθεί ο μειοδότης που θα αναλάβει τη μεταφορά.

Ο κ. Σταμάτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, τόνισε ότι μία από τις εταιρίες αυτές είχε λάβει μέρος και σε διαγωνισμό της Περιφέρειας, αλλά μπορούν να συμμετέχουν όποιες εταιρίες θέλουν, αρκεί να τηρούν όλες τις προϋποθέσεις και να ακολουθήσουν τις νόμιμες διαδικασίες.

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι στο πρόγραμμα Διαύγεια έχει αναρτηθεί η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, αλλά η απόφαση είναι σε διαδικασία ανάκλησης, καθώς, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Εκκρεμεί αίτημα ανάκλησης».arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog