Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Συνελήφθη 39χρονη με 1 κιλό ηρωίνη!!!

Συνελήφθη, χθες (6.3.2015) το μεσημέρι, στο Νέο Αυτοκινητόδρομο Τρίπολης-Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, μία (1) 39χρονος ημεδαπή, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.



Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, εντόπισαν και ακινητοποίησαν όχημα που οδηγούσε η 39χρονη. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους -973,2- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, καθώς και το χρηματικό ποσό των -60- ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Επιπρόσθετα, σε έρευνα που έγινε στην οικία της, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα Αττικής, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας.
Η 39χρονη θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται ακόμη ένα άτομο.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog