Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Σύλληψη και 5ου ατόμου για πρόκληση φθορών στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς

Συνελήφθησαν, σήμερα (9.3.2015) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα και στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 18, 18, 22 και 26 ετών αντίστοιχα, για πρόκληση φθορών στο κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης.

Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε δικογραφία, από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, που περιλαμβάνει ακόμη έναν (1) αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω, σήμερα (9.3.2015) και πρώτες πρωινές ώρες, αφού μετέβησαν στο κτίριο όπου στεγάζεται το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, εκτόξευσαν πέτρες προς την είσοδο του κτιρίου και έθραυσαν υαλοπίνακά του, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης εντόπισαν τον 22χρονο στη Μεσσήνη Μεσσηνίας και τον συνέλαβαν, ενώ οι δύο 18χρονοι και ο 26χρονος, εντοπίστηκαν στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και επίσης συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

---------------------


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σύλληψη ενός (1) ατόμου

Σε συνέχεια του χθεσινού (9.3.2015) Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε τη σύλληψη τεσσάρων (4) ατόμων, για πρόκληση φθορών στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, συμπληρωματικά, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 19χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, συνεργός των ανωτέρω, ο οποίος αναζητούνταν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog