Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Δρ. Π. Χριστόπουλος: Δωρεάν ψηλάφηση μαστού με αφορμή την παγκόσμια ημέρα γυναίκας (βίντεο)



Ο ρόλος της Γυναίκας στη σημερινή κοινωνία είναι αναγνωρισμένος και  πολυδιάστατος. Η Γυναίκα σήμερα προσφέρει ως επαγγελματίας, ως μητέρα σύζυγος κόρη, σύντροφος, φίλη και πολλά άλλα.

Στο πλαίσιο του Παγκόσμιου εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας, ο μαιευτήρας-γυναικολόγος Παναγιώτης Χριστόπουλος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες να φροντίζουν την Υγεία τους, προσφέρει σε όλες τις γυναίκες της Αρκαδίας, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ψηλάφηση μαστού.

Με αφορμή αυτή την κοινωνική προσφορά ο Δρ Παναγιώτης Χριστόπουλος δηλώνει ότι : «Η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα αξίζει το θαυμασμό μας καθημερινά. Εμείς θέλουμε να δείξουμε ότι νοιαζόμαστε για αυτή με ξεχωριστό τρόπο. Στόχος μας είναι θυμίσουμε στις γυναίκες ότι πρέπει να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο και  προσοχή σε θέματα Υγείας, τα οποία συχνά παραμελούν κάτω από το φόρτο των καθημερινών τους υποχρεώσεων».


Η δωρεάν εξέταση θα γίνεται προσωπικά από τον δρ Παναγιώτη Χριστόπουλο, την Παρασκευή  και Σάββατο 6 & 7 Μαρτίου, στο Κέντρο Μαιευτικής Γυναικολογίας «HEALTHY LADY», Ισαάκ και Σολωμού 18, στην πλατεία Πετρινού και ΙΒ΄ γωνία, 1ος όροφος. Για να διευκολυνθεί η εξυπηρέτηση σας είναι απαραίτητο να επικοινωνήστε για διαθεσιμότητα δωρεάν ραντεβού στο τηλ 2710 22 22 25.

--------------------------------------
Ο μαιευτήρας - γυναικολόγος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών,
Παναγιώτης Χριστόπουλος, φιλοξενήθηκε την Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015
στην "Εκπομπή" με την Γεωργία Δημητρακοπούλου και
μας μίλησε για την Δωρεάν Ψηλάφηση Μαστού,
που θα γίνει σήμερα Παρασκευή  και  αύριο  Σλάββατο  στην Τρίπολη




2 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ
    Α Ν Θ Ρ Ο Π Ο Υ Σ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ .
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΠΩΣ Ο Κ,ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ,Ο Κ.ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΚΑΙ Ο Κ,ΒΡΕΤΑΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ.
    ΑΠΛΑ Ε Υ Λ Ο Γ Ι Α.
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Παναγιώτης Χριστόπουλος ήταν ο καλύτερος μαθητής του αείμνηστου Δημήτρη Χασιάκου και Θεωρείτε ένας από τους καλύτερους γυναικολόγους της Ευρώπης. Χαίρει παγκοσμίου φήμης γιαυτό άλλωστε και προεδρεύει συχνά σε γυναικολογικά συνέδρια ανά τον κόσμο. Τον διακρίνει η ανθρωπιά οι γνώσεις και ότι είναι
    αντί- φιλοχρήματος. Πολλοί από εμάς δεν θα είχαν την ευτυχία να γίνουν γονείς αν δεν ήταν ο κύριος Χριστόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog