Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Σύλλογος τριών Τέκνων "Αρκάς": Απολογισμός του ετήσιου χορού (βίντεο)


Ο σύλλογος τριών τέκνων ο Αρκάς, πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του στις 7/3/2015 με εκατοντάδες φίλους και μέλη του συλλόγου. Το κέφι ήταν μεγάλο και ο χορός κράτησε μέχρι πρωίας.

Την ορχήστρα την αποτελούσαν τα παιδιά της Μεγαλόπολης όπου μεγάλο κέφι έφερε με το κλαρίνο ο Κανελάκης. Στο χορό του συλλόγου  μας παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Διονύσης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Βασίλης Χίνης, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Γιώτης και Ιωάννης Μπάζιος, ο σύμβουλος Χρήστος Δημόπουλος όπως επίσης και ο πρόεδρος των πολυτέκνων Άγγελος Μπουζιάνης με την παρέα του.

Ο σύλλογος ευχαριστεί για τη χορηγία της εκδήλωσης, τους επαγγελματίες Δημόπουλο Νικήτα, Χριστοδουλόπουλο Νίκο, τα καταστήματα Γερμανός (Μεγ/λης), το  τουριστικό γραφείο (Μπάμπης Tours) και ασφάλειες Καραγιάννη Κωνσταντίνα.


Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν οι αριθμοί: 3140, 444, 2468, 2672, 530, 3308, 1348. Τ α δώρα θα δοθούν στα γραφεία του συλλόγου με το αντίστοιχο απόκομμα αριθμού.
Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όλους τους φίλους και τα μέλη που παρευρέθηκαν και υπόσχεται ακόμα καλύτερες εκδηλώσεις και εκδρομές.




Εκ του Δ.Σ..

1 σχόλιο:

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog