Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Επιμελητήριο Αρκαδίας: «ωρολογιακή βόμβα» τα σκουπίδια για την υγεία


Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ως εκπρόσωπος των επιχειρήσεων και επαγγελματιών της Τρίπολης, έχει υποχρέωση να εκφράσει την απόγνωση και την αγανάκτηση των χιλιάδων μελών του και των πολιτών για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας.

Τόνοι συσσωρευμένων σκουπιδιών έχουν καταστήσει την πόλη «ωρολογιακή βόμβα» για την υγεία όλων μας και πρωτίστως των παιδιών μας.

Κάθε μέρα ακούμε και ένα νέο σενάριο, μία νέα λύση, παρακαλουθούμε ένα νέο επεισόδιο στο «σίριαλ των σκουπιδιών», το οποίο δεν ξέρουμε πια αν είναι δράμα ή φαρσοκωμωδία.
Και εν μέσω αυτής της κατάστασης ετοιμάζεται ο Δήμος να «γιορτάσει» την επέτειο της 25ης Μαρτίου, οργανώνει εκδηλώσεις για το Πάσχα και διεκδικεί να κηρυχτεί η Τρίπολη Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης!

Δεν είναι δυνατό να ετοιμαζόμαστε για «γιορτές και πανηγύρια» όταν η βρώμα και η δυσωδία έχει κατακλύσει όλη την πόλη, έχει παραλύσει όλες τις δραστηριότητες των πολιτών και απειλείται πλέον μέρα με τη μέρα όλο και πιο άμεσα και επικίνδυνα η υγεία μας.


Το Επιμελητήριο Αρκαδίας αρνείται να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε από αυτές τις εκδηλώσεις με τα σκουπίδια μέσα στους δρόμους και τις πόρτες μας και την εξεύρεση λύσης πουθενά και προετοιμάζεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη για τη διεκδίκηση επιστροφής των Δημοτικών τελών που καταβάλλονται όλο αυτό το διάστημα χωρίς ουσιαστικά να οφείλονται στο Δήμο, αλλά και να υποβάλει σχετική μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την κατάσταση που έχει περιέλθει η πόλη.
Καλούμε όλους τους εμπλεκομένους και υπευθύνους για την κατάσταση αυτή για άλλη μια φορά να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να βρουν μία λύση ΤΩΡΑ ή αν φταίει το Κράτος να πάμε όλοι οι φορείς μαζί στα αρμόδια Υπουργεία να απαιτήσουμε μία λύση.

Δεν υπάρχουν άλλα όρια αντοχής, η κατάσταση της πόλης αποτελεί ντροπή πρωτίστως για τους αρμόδιους, αλλά και για όλους μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog