Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Δυναμική συγκέντρωση του Δένδια, απάντηση στους «παπαγάλους» της οπισθοδρόμησης



Η επιμονή του βουλευτή της ΝΔ στη Β’ Αθήνας Νίκου Δένδια, που ζητά έκτακτο συνέδριο για να αναζητηθούν τα αίτια της μεγάλης ήττας της κόμματος της Συγγρού, ενόχλησε πολλούς. Κυρίως εκείνους που έχουν να κερδίσουν μικροκομματικά οφέλη με την παραμονή της πάλαι ποτέ μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης στα όρια μίας μικρής πολιτικής οργάνωσης αλλά απόλυτα ελεγχόμενης.

Έτσι οι «παπαγάλοι» της οπισθοδρόμησης, διέρρευσαν... πως η μεγάλη μετεκλογική συνάντηση του Νίκου Δένδια με φίλους και ψηφοφόρους σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, δεν έτυχε ...συμμετοχής.


Οι φωτογραφίες λοιπόν προς απόδειξη... πως αυτοί που έστειλαν το Νίκο Δένδια στην πρώτη θέση της Β’ Αθηνών, είναι πάντα μαζί του και τον στηρίζουν. Τον στηρίζουν και στο αίτημά του για ανοιχτό δημοκρατικό διάλογο στη ΝΔ, γιατί η Ελλάδα χρειάζεται μία δυνατή μεγάλη δημοκρατική κεντροδεξιά παράταξη και όχι ένα κόμμα συρρίκνωσης και εσωστρέφειας των ολίγων, όπως υποστηρίζει ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας


tokentro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog