Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Ισχυρές βροχοπτώσεις στο Δήμο Οιχαλίας


Την περιοχή του Δήμου Οιχαλίας που επλήγη από τις ισχυρές βροχοπτώσεις της Παρασκευής 6 Μαρτίου 2015 επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Ελένη Αλειφέρη και υπηρεσιακούς παράγοντες της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Ο Περιφερειάρχης περιόδευσε σε πλημμυρισμένες περιοχές, κτηνοτροφικές μονάδες και κατοικίες όπου από την Πυροσβεστική γινόταν άντληση υδάτων στους Κωνσταντίνους, στις Μάνδρες, στην Ηλέκτρα, στο Διαβολίτσι, στο Ζευγολατιό και στην ευρύτερη περιοχή και επιθεώρησε επεμβάσεις που έγιναν με μισθώσεις ιδιωτικών μηχανημάτων κατά την ώρα των συμβάντων και προς αποφυγή άλλων περιστατικών.

Έδωσε δε εντολή να προχωρήσει άμεσα η καταγραφή των ζημιών, ώστε να προχωρήσουν και οι αποζημιώσεις. Ήδη από την Αντιπεριφερειάρχη από το βράδυ της Παρασκευής ζητήθηκε η κήρυξη της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μετά το σχετικό αίτημα του Δήμου Οιχαλίας, και απεστάλη στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Υπουργείου Εσωτερικών, Διοίκησης και Ανασυγκρότησης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog