Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

Η Νεολαία Πρωτοπορεί κατά των αναβολικών

 12/3/2015
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ 
ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ,  ΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΟριστικοποιήθηκε, μετά την αναβολή λόγω των εκλογών, η πραγματοποίηση της ¨Ημερίδας – Σεμιναρίου¨ που διοργανώνει η μη κερδοσκοπική εταιρεία ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨ σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, τελεί δε υπό την αιγίδα της Β/θμιας και της Α/θμιας Εκπαίδευσης Καλαμάτας.

Η εκδήλωση έχει οριστεί να γίνει την Παρασκευή 27 Μαρτίου και ώρα 10:30 π.μ. στο Αμφιθέατρο ¨Αλέξανδρος Κουμουνδούρος¨, με τον τίτλο ¨Η Νεολαία Πρωτοπορεί στον Αγώνα κατά των Αναβολικών¨. Συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι έχουν κληθεί και θα μιλήσουν – εκτός από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κύριο Χρυσόστομο – διακεκριμένα στελέχη της πολιτικής, επιστημονικής και κοινωνικής ζωής του τόπου μας, όπως είναι οι υπουργοί Γιάννης Πανούσης και Σταύρος Κοντονής, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας, πρώην υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Κατσιμπάρδης, ο γενικός γραμματέας, πρώην πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Ευθύμιος Κοτζάς και οι διευθυντές της Β/θμιας και της Α/θμιας Εκπαίδευσης Καλαμάτας Ιωάννης Πλατάρος και Νικόλαος Κλάδης.

Ενδιαφέρον, επίσης, παρουσιάζει η ¨Ημερίδα – Σεμινάριο¨ καθώς, εκτός από τις εξειδικευμένες εισηγήσεις για το καυτό θέμα των αναβολικών της προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης Αντιντόπινγκ (ΕΣΚΑΝ), καθηγήτριας Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Χαράς Σπηλιοπούλου, του αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ Ιωάννη Σταματόπουλου, του εθνικού προπονητή του ΣΕΓΑΣ Δημήτρη Ευαγγελόπουλου και του γιατρού πνευμονολόγου Τάκη Γεωργακόπουλου, το Δ.Σ. της εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨ έχει πάρει την πρωτοβουλία να τιμήσει τον μεγάλο Έλληνα πρωταθλητή Λούη Τσάτουμα για τις σπουδαίες επιτυχίες του σε παγκόσμιο επίπεδο και κυρίως για την εξαίρετη επίδοσή του 8.66μ, στο άλμα εις μήκος, που μάλιστα έχει πετύχει στην Καλαμάτα.
 
Προηγούμενα θα γίνει απονομή επάθλου της εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨ στον μεγάλο Έλληνα πρωταθλητή Λούη Τσάτουμα, για τις σπουδαίες επιτυχίες του σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο και, κυρίως, για την εξαίρετη επίδοσή του 8.66μ, στο άλμα εις μήκος, που μάλιστα έχει πραγματοποιήσει στην Καλαμάτα.

Μετά το πέρας των ομιλιών των εισηγητών, όσοι από τους παραβρισκόμενους το επιθυμούν, θα μπορούν να διατυπώνουν τις απόψεις τους και να υποβάλλουν ερωτήσεις στους εισηγητές.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog