Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Επίσκεψη ΔΙΚΕ Πελοποννήσου σε Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας (βίντεο)

Ο Αρκάς νέος Διοικητής της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου στον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Β.Γιαννακούρα



Την εθιμοτυπική επίσκεψη του απερχόμενου Διοικητή της Διοίκησης Κέντρων (ΔΙΚΕ) Πελοποννήσου (IV Μεραρχία Πεζικού) Κωνσταντίνου Μανίκα, με καταγωγή από τα Καλάβρυτα και του νέου Διοικητή, που αναλαμβάνει καθήκοντα από την Πέμπτη 26 Μαρτίου, Ταξιάρχου Νίκου Παναγόπουλος, δέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Μαρτίου ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Β.Γιαννακούρας. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, στην Τρίπολη.

Ο κ. Γιαννακούρας είχε την ευκαιρία να αποχαιρετίσει τον κ. Μανίκα που αποστρατεύεται και να του ευχηθεί να απολαύσει τα χρόνια της σύνταξής του ενώ τον ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία που είχαν για το χρονικό διάστημα που ο δεύτερος ήταν στην ΔΙΚΕ Πελοποννήσου.

Από την άλλη καλωσόρισε στην Τρίπολη το νέο Διοικητή, ο οποίος έχει καταγωγή από το Καρδαρίτσι Γορτυνίας. Μάλιστα με τον κ. Παναγόπουλο ο Αντιπεριφερειάρχης συνδέεται με οικογενειακή φιλία, αφού ο πατέρας του κ. Παναγόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, πριν λίγες μέρες, είχε διατελέσει Πρόεδρος στο Καρδαρίτσι.

Ο κ. Γιαννακούρας και ο νέος διοικητής της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου, που ήρθε στην Τρίπολη από το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για αρκετά θέματα και να θυμηθούν παλιά γεγονότα.

Ο κ. Γιαννακούρας ευχήθηκε στο νέο Διοικητή «Καλή επιτυχία» στα νέα του καθήκοντα και σύντομα και «Στρατηγός».

Οι τρεις άντρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Πέμπτη 26 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, που θα πραγματοποιηθεί στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού, η τελετή παράδοσης -παραλαβής της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog