Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Καθυστέρηση υλοποίησης προγραμμάτων εγκεκριμένης χρηματοδότησης ΕΣΠΑ

Αθήνα, 17 Μαρτίου 2015

Ερώτηση στον Υπουργό Εργασίας:

«Καθυστερούν να υλοποιηθούν προγράμματα εγκεκριμένης χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ ύψους 600 εκ.ευρώ για τη δημιουργία 160.000 νέων θέσεων απασχόλησης.»

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κατέθεσαν σήμερα, στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και  Βασίλης Κεγκέρογλου, με θέμα: «Καθυστέρηση δημιουργίας 160 χιλιάδων νέων θέσεων απασχόλησης από προγράμματα για ανέργους με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ».

Στην ερώτησή τους, οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αναφέρουν πως η προηγούμενη Κυβέρνηση διεκδίκησε και πέτυχε τη χρηματοδότηση με 600 εκατομμύρια ευρώ δέκα και πλέον προγραμμάτων για προσωρινή απασχόληση, επαγελματική κατάρτιση και είσοδο στην αγορά εργασίας περίπου 160 χιλιάδων ανέργων, αξιοποιώντας εμπροσθοβαρώς πόρους του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.

Οι κκ. Κωνσταντινόπουλος και Κεγκέρογλου, επισημαίνοντας τη μεγάλη καθυστέρηση στην υλοποίηση των προγραμμάτων αυτών, ερωτούν τον Υπουργό Εργασίας πού οφείλεται η καθυστέρηση αυτή και σε ποιο στάδιο υλοποίησης βρίσκεται το κάθε ένα ξεχωριστά.

ΕΡΓΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ/ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ 

Αρχικό μέγεθος

Αρχικό μέγεθος

Αρχικό μέγεθος

Αρχικό μέγεθος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog