Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Απίστευτη αθλιότητα του κόμματος Σαμαρά εις βάρος στελέχους, ΑΜΕΑ, προτύπου για την Ελληνική κοινωνία


Η αθλιότητα διαδραματίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του 2014 και υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ Νίκος Πέππας, εγγράφηκε στη λίστα ομιλητών για να τοποθετηθεί κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του κομματικού του οργάνου.

Ο Νίκος Πέππας έλαβε την ενημέρωση πως πριν από αυτόν έχουν ήδη εγγραφεί 70+ ομιλητές – άγνωστο πως.. αφού είχε φτάσει από τους πρώτους – και έτσι περίμενε υπομονετικά στην αίθουσα που διεξάγονταν οι ομιλίες.

Ο Νίκος Πέππας είχε ενημερώσει το Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής πως λόγω της αναπηρίας του δεν θα μπορούσε να περιμένει για πολύ καθήμενος σε μία θέση που δεν είναι ειδική για αυτόν και για πολλές ώρες. Έτσι τον παρακάλεσε με την σύμφωνη γνώμη των συναδέλφων του αλλά και του προεδρείου να προηγηθεί κάποιων εκ των υπολοίπων.


Ο Γραμματέας του οργάνου της ΝΔ προσήλθε προς το προεδρείο και ρώτησε τους κ.κ. Παπαμιμίκο και Τσιμάρα Γραμματέα και Γενικό Δντή του κόμματος αντίστοιχα, οι οποίοι αρνήθηκαν να εισηγηθούν ή να αποφασίσουν την προτεραιότητα του Νίκου Πέππα. Ο Νίκος Πέππας αποχώρησε από την αίθουσα μετά από τρεις ώρες αναμονής. Επέστρεψε στην εργασία του στο εστιατόριο που διατηρεί στη Σταμάτα Αττικής. Μετά από 3 ώρες τηλεφώνησε και πάλι στο Γραμματέα του οργάνου της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ να τον ρωτήσει πως προχωράει η συνεδρίαση και αν είχε έρθει η σειρά του προκειμένου να ξαναδιανύσει την απόσταση από Σταμάτα Αττικής – Συγγρού προκειμένου να συμμετάσχει στη «δημοκρατική» διαδικασία του οργάνου. Η απάντηση ήταν και πάλι αρνητική…

Ποιος είναι ο Νίκος Πέππας

Ο Νίκος Πέππας είναι ένας άνθρωπος σύμβολο για την Ελλάδα. Είναι πρωταθλητής Ελλάδας στην ξιφασκία με αμαξίδιο. Είναι ο πρώτος Έλληνας αθλητής που έφερε διακρίσεις σε παρολυμπιακούς αγώνες στο συγκεκριμένο άθλημα.

Ο Νίκος Πέππας εκλέγεται από το 2006 στην τοπική αυτοδιοίκηση και έχει διατελέσει Αντινομάρχης Ανατολικής Αττικής και Αναπληρωτής Δήμαρχος Διονύσου στις θέσεις Οικονομικού.

Ταυτόχρονα βιοπορίζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας εστιατόριο στη Σταμάτα Αττικής.

Στις ευρωεκλογές του 2014 και στις πρόσφατες εθνικές εκλογές ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ.

Η ΝΔ μόνο κέρδισε από τη λάμψη μίας τέτοιας προσωπικότητας, που σταθερά δηλώνει πως πιστεύει στις αρχές και αξίες του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Όσοι γνωρίζουν το Νίκο Πέππα και είναι πολλές χιλιάδες, μιλούν για έναν άνθρωπο που έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου για τις ικανότητές του και σε καμία περίπτωση λόγω της αναπηρίας του.

Αυτή η ΝΔ, σήμερα έδειξε για μία ακόμη φορά για ποιο λόγο έχασε με 8.5 μονάδες διαφορά και για ποιο λόγο στις επόμενες εκλογές μπορεί να μην υπάρχει με το σημερινό λογότυπο.

Αυτή η ΝΔ, έδειξε το άθλιό της πρόσωπο, απέναντι σε ένα άνθρωπο σύμβολο και πρότυπο ήθους, που δεν ζήτησε καμία εξυπηρέτηση, απλά ζήτησε να βοηθηθεί λόγω της αναπηρίας του και προηγηθεί με την σύμφωνη γνώμη των παρευρισκομένων με μία τοποθέτηση 3 λεπτών.

Αλλά τι να περιμένει κάποιος από μία συνεδρίαση που έλλειπαν επιδεικτικά οι μισοί βασικοί σύνεδροι και ..οι θέσεις τους είχαν καταληφθεί από μισθοφόρους κλακαδόρους και γιουχαιστές!

Ντροπή και αίσχος για αυτή τη ΝΔ.

Πηγή:
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog