Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Δήμαρχος απειλεί ότι «θα χορέψει» δημοσιογράφο


Ο δημοσιογράφος Μάκης Νοδάρος απειλήθηκε από το δήμαρχο της Αρχαίας Ολυμπίας Ευθύμιο Κοτζιά, υπόδικο για αδικήματα σε βάρος του περιβάλλοντος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι επειδή τόλμησε να ρωτήσει το δήμαρχο σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού Ionion Fm , διάφορα σοβαρά ζητήματα που τον αφορούν για τις αποφάσεις του στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, οκ. Κοτζιάς τον απείλησε ευθέως λέγοντάς δημόσια ότι ...«θα τον χορέψει»

Ο δημοσιογράφος σημειώνει ότι η χώρα απειλείται με διεθνή διασυρμό από την απαράδεκτη και πρωτοφανή συμπεριφορά του δημάρχου της Αρχαίας Ολυμπίας, της πόλης βιτρίνας της χώρας μας προς το εξωτερικό.


Ο αιρετός εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που σήμερα είναι υπόδικος για σοβαρότατα αδικήματα σε βάρος του περιβάλλοντος και βρίσκεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους , επειδή συνελήφθη πριν από μερικούς μήνες ως τσιλιαδόρος των απορριμματοφόρων του δήμου του που επιχειρούσαν να ρίξουν σκουπίδια στην κοίτη του μυθικού ποταμού Αλφειού , ξεπέρασε σήμερα κάθε όριο, συνεχίζει ο κ. Νοδάρος.


aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog