Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

Εφαρμογή για κινητά: Εκπτωτικές Υπηρεσίες σε φοιτητές


Εφαρμογή για κινητά. Ένα πρωτοποριακό project του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με την στήριξη και την συνεργασία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας
Στόχος η ενίσχυση της εξωστρέφειας των Αρκαδικών επιχειρήσεων

Με τη συμμετοχή διακοσίων επιχειρήσεων έχει μπει η εφαρμογή για κινητά, που ανέπτυξαν το Επιμελητήριο Αρκαδίας με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για την εύρεση Αρκαδικών Επιχειρήσεων που παρέχουν εκπτωτικές υπηρεσίες σε φοιτητές.

«Με αυτή την εφαρμογή ερχόμαστε πιο κοντά στην τοπική κοινωνία η οποία και μας ενισχύει μέσα από το Επιμελητήριο Αρκαδίας και μπορούμε να προσφέρουμε  πολλές υπηρεσίες στους φοιτητές μας όπως: τις επιχειρήσεις που προσφέρουν εκπτώσεις στους φοιτητές αλλά και τις ανακοινώσεις του τμήματος» αναφέρει στην συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της εφαρμογής ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Θωμάκος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.

Να σημειωθεί ότι το τμήμα των Οικονομικών Επιστημών, της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου είναι από τα πρώτα τμήματα, Πανεπιστημίων και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, που προσφέρουν ειδική εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα.

«Μετά την άψογη συνεργασία μεταξύ Επιμελητηρίου Αρκαδίας και Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για τον έντυπο φοιτητικό οδηγό εκπτώσεων φέτος προχωρήσαμε πολλά βήματα πιο μπροστά. Ενημερώσαμε και κοινοποιήσαμε στις επιχειρήσεις την εφαρμογή για να τους εντάξουμε στο πρόγραμμα και δώσαμε τα δεδομένα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου προκειμένου να τα διαχειριστεί και να φτιάξει την εφαρμογή» επισημαίνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Μπουντρούκας.


Λίγα λόγια για την εφαρμογή
Η εφαρμογή παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις καταχωρίσεις με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, χάρτη, οδηγίες διαδρομής και ποσοστά εκπτώσεων.
H τρέχουσα έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη μέσω των Apple Store για συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS και μέσω Google Play για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android.

Δωρεάν η συμμετοχή των επιχειρήσεων με την παροχή έκπτωσης
Όποια  επιχείρηση ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην εφαρμογή προσφέροντας την έκπτωση που επιθυμεί να επικοινωνήσει με το Επιμελητήριο Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2 ή να επισκεφτεί την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr να κατεβάσει την αίτηση και να την στείλει υπογεγραμμένη με σφραγίδα στο φαξ: 2710 233738.
Η εφαρμογή για τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν είναι δωρεάν.

Στις ιστοσελίδες του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου www.uop.gr δίνονται όλες οι πληροφορίες για να κατέβει η εφαρμογή στο κινητό.

Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή σκανάρωντας τα αντίστοιχα qrcodes παρακάτω.


Άλλες συνεργασίες μεταξύ Επιμελητηρίου Αρκαδίας και Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Έρευνα – εργασία των φοιτητών για την επιχειρηματικότητα στην Αρκαδία
Στο πλαίσιο της έκθεσης Αρκαδικό Πανόραμα οι φοιτητές του τμήματος Οικονομικών Επιστημών ετοίμασαν εργασία- έρευνα για την επιχειρηματικότητα στην Αρκαδία.
Τα αποτελέσματα – συμπεράσματα της έρευνας που έχουν προκύψει θα βοηθήσουν την τοπική επιχειρηματικότητα

Διοργάνωση Φοιτητικού Διαγωνισμού με θέμα τον «Χειμερινό Τουρισμό στην Αρκαδία»
Σε συνέχεια του Μαθητικού διαγωνισμού, το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργανώνει τον 1ο Φοιτητικό διαγωνισμό, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Η ανάπτυξη του χειμερινού τουρισμού στην περιοχή της Αρκαδίας παρουσιάζει ραγδαία αύξηση και προσεγγίζει ολοένα μεγαλύτερο όγκο τουριστών. Οι φοιτητές αναλύουν την τουριστική ανάπτυξη στην Αρκαδία και την παρουσίαση καλών πρακτικών τουριστικής ανάπτυξης σε χειμερινούς προορισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog