Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

Καταιγιστικές οι εξελίξεις σε ΝΔ. "Κλωτσάνε" Αβραμόπουλος και Λυκουρεντζος

Με γραπτή του δήλωση, ο πρώην Υπουργός, Ανδρέας Λυκουρέντζος αναφέρει:
"Δεν συμμετέχω στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.


Προτιμώ τη σιωπή και την αποχή από διαδικασίες,οι οποίες φθείρουν Πρόσωπα και Θεσμούς της παράταξης και τραυματίζουν την ενότητα της.
Αρνούμαι το θέαμα των προσώπων τα οποία επιχειρούν να μας καθοδηγήσουν,χωρίς ίχνος μετοχής και σεβασμού στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας.Την μεγάλη δημοκρατική,λαική και φιλελεύθερη παράταξη,την οποία ίδρυσε ο Κων.Καραμανλής.
Βαθύτατα προβληματισμένος για το μέλλον, ελπίζω σε πρωτοβουλίες δυναμικής επανεκκίνησης, όσων είναι σε θέση να τις αναλάβουν!
Κυρίως Ενός..."
--------------------------------------------------------------------

Την παραίτησή του από την αντιπροεδρία της ΝΔ ανακοίνωσε πριν από  λίγο ο Αρκάς Δημήτρης Αβραμόπουλος.


O κ. Αβραμόπουλος πρότεινε ριζοσπαστικές αλλαγές στη λειτουργία του κομματικού μηχανισμού, ενώ ως λόγο παραίτησης ανέφερε την ενασχόληση του με το ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο της μετανάστευσης και της εσωτερικής ασφάλειας.

Μάλιστα ο Έλληνας Επίτροπος κάλεσε το Σταύρο Δήμα, δεύτερο αντιπρόεδρο του κόμματος, να ακολουθήσει το παράδειγμά του, δίνοντας χώρο, όπως είπε, στη νέα γενιά.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog