Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Reunion - Συνάντηση παλιών συμμαθητών του 1ου Γυμνασίου Αρρένων στην Τρίπολη! (vd)


Πενήντα χρόνια από τη στιγμή που αποφοίτησαν, παλιοί συμμαθητές του 1ου Γυμνασίου Αρρένων, συναντήθηκαν (για άλλη μία φορά) στην Τρίπολη!


Είναι η 41η φορά που γίνεται αυτό το reunion, το οποίο αποτελεί πλέον ... παράδοση! Η πρώτη συγκέντρωση έγινε το 1975 στο σπίτι του Τάκη Αλημίση!
«Μπορεί να μην είμαστε πολλοί, αλλά σημασία έχει ότι συνεχίζουμε να βρισκόμαστε» είπε ο επιχειρηματίας Σταμάτης Αδαμόπουλος, ένας από τους μαθητές εκείνης της εποχής, στο μαγαζί του οποίου έγινε η συνάντηση.


Ο δικηγόρος Κώστας Σταυρίδης μίλησε για τις .. σκανδαλιές στο Γυμνάσιο και στις εκδρομές και στις πλάκες που γίνονταν στο σχολείο, εκείνη την εποχή!

Η συνταξιούχος καθηγήτρια (Φιλόλογος) Ευφροσύνη Μπουζαλά είπε ότι από την πλευρά της ότι χαίρεται που είναι στη συνάντηση και επίσης χαίρεται να βλέπει τους παλιούς μαθητές της να προοδεύουν τη ζωή. «Μου φαίνεται αξιοθαύμαστη αυτή η αγάπη που έχει μεταξύ σας» τόνισε.
Τηλεφωνικά από την Αμερική μίλησε ο παλιός καθηγητής, Γιάννης Κούκλης.


Ανάμεσα στους μαθητές εκείνης της περιόδου, είναι ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης, Δημοσθένης Σωτηρόπουλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Τάσος Κακλαμάνος.
Εκεί ήταν και ο πρώην Δήμαρχος, Γιάννης Σμυρνιώτης, ο πατέρας του οποίου, Τάσος, ήταν καθηγητής εκείνη την περίοδο.



kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog