Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Δ.Σ Βόλου: "“Πληροφορηθήκαμε πως μια δημοτική σύμβουλος κάνει καλό σεξ ..." (video)


Απίστευτα και ταυτόχρονα κωμικοτραγικά γεγονότα συνέβησαν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Βόλου. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του δημάρχου , εμφανίστηκαν δύο άτομα αγνώστων στοιχείων φορώντας φόρμα παραλλαγής του στρατού και από το μικρόφωνο του συμβουλίου ανέφεραν πως “πληροφορηθήκαμε πως μια δημοτική σύμβουλος κάνει καλό σεξ και έτσι ήρθαμε να αφήσουμε τα τηλέφωνά μας.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο στην αίθουσα με τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης να ζητούν να επέμβει η αστυνομία.
Η Φωτεινή Κοκκινάκη , δημοτική σύμβουλος των Δρόμων Συνεργασίας , κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό που επι της ουσίας ήταν αποδέκτης , ανέφερε πως θα καταθέσει μήνυση στον εισαγγελέα για να ερευνήσει τα όσα συνέβησαν.

Ο Απόσοτολος Παπατόλιας , δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά έκανε λόγο για αλητεία και γκεμπελίστκες μεθόδους απο την δημοτική αρχή προκειμένου να περάσει χωρίς αντιδράσεις τον νέο κανονισμό άρδευσης της ΔΕΥΑΜΒ.
Για απουσία δημοκρατίας στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου έκανε λόγο ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Μαργαρίτης Πατσιαντάς.

Τέλος σε δήλωση του στο www.thessaliatv.gr ο δήαμρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος καταδίκασε το περιστατικό, δεν παρέλειψε όμως να ανφέρει πως η κίνηση αυτή έχει και ηθικούς αυτουργούς “φωτογραφίζοντας” τη κ Κοκκινάκη που σε προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έιχε συγκρουστεί με το κ Μπέο αναφέροντας πως κάνει καλό σεξ.





airetos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog