Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Από το 1993 μας σώζει

Δεν έχει ξαναζήσει η πατρίδα τέτοιο σωτήρα. Από το 1993 σώζει την Ελλάδα. Τότε που αποφάσισε πως ο Μητσοτάκης ήταν ο εχθρός ήταν της Ελλάδας. Τότε έριξε τη ΝΔ από την κυβέρνηση και έγινε ο αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης της καρδιάς μας, για μεγάλο εθνικό σκοπό. Να σώσει τη Μακεδονία από τα Σκόπια, δήθεν..

Επανήλθε το 2009 στην Προεδρία της ΝΔ και αναγκάστηκε να συνεργαστεί με τους μισητούς Μητσοτάκηδες για να σώσει τη ΝΔ και ύστερα την Ελλάδα από το κακό Μνημόνιο. Στην πορεία διέγραψε την κακιά Ντόρα γιατί δεν ήταν αρκετά αντι-Μνημονιακή. Αλλά μετά το ξανασκέφτηκε όταν έγινε καρα-Μνημονιακός... και έβγαλε το γνωστό πατριωτικό σφουγγάρι και πήρε πίσω την Ντόρα για να σώσει για τα καλά την Ελλάδα.

Σήμερα εκλιπαρεί δημόσια να συνεργαστεί με αυτόν τον Πρωθυπουργό ...που ούτε καν του παρέδωσε το Μαξίμου. Τον αριστερό χωρίς πρόγραμμα, που έφερε στην εξουσία, με τα δικά του τραγικά λάθη.

Το κάνει για την πατρίδα βρε αχάριστοι. Το κάνει για όλους εσάς που κοιμόσαστε και δεν ξέρετε πώς πρέπει να κυβερνηθείτε. Γι αυτό δεν αφήνει την καρέκλα της ΝΔ. Έχει συνομιλία με το πνεύμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Κι όμως .. και παρά την τελευταία εξευτελιστική ήττα από ένα κόμμα άναρχων συνιστωσών, παρακαλεί το πνεύμα του Εθνάρχη... μην πάει και κουνήσει το δάχτυλο ο ανιψιός.

Είναι ο εκλεκτός! Είναι αυτός που πάντα θα μας σώζει. Ακόμη και στα 65 του... Η Ελλάδα των 11 εκατομμυρίων δεν έχει άλλον.. Έχει μόνο αυτόν!

Φίλε Αλέξη, δώστου ένα Υπουργείο, μία Γενική Γραμματεία... κάτι.. ότι σου περισσεύει... κάτι να βγει το καλοκαίρι... Δεν θα αντέξει μία δεύτερη πολιτική έρημο. Ούτε αυτός, ούτε οι σύμβουλοί του..!!

Είναι και ο Προκόπης στην Προεδρία της Δημοκρατίας και δεν έχει που να πάει για τον καφέ της παρηγοριάς. Με τον Κάρολο ήταν αλλιώς ... δεν ήταν Καραμανλικός!

Ιωάννης Καλαμίδης
tokentro.gr

2 σχόλια:

  1. ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΟΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολλοί αυτοί που κατέστρεψαν τη χώρα. πολιτικοί, επιχειρηματίες και παντός είδους λαμόγια και απατεώνες. Αλλά η προηγούμενη κυβέρνηση μας τσάκισε κυριολεκτικώς με την δυσβάσταχτη φορολογία που επέβαλε ιδιαίτερα στους φτωχούς και στη μεσαία τάξη, που έκανε "το σκατό της παξιμάδι" για να φτιάξει ένα σπίτι και να ζήσει λίγο καλύτερα. Ήταν λαίλαπα η κυβέρνηση Σαμαρά -Βενιζέλου και το μεν ΠΑΣΟΚ θα σβήσει από τον χάρτη στις επόμενες εκλογές, η δε Νέα Δημοκρατία θα βρίσκεται στο 15-17% και δεν θα ξανασηκώσει κεφάλι. Είναι δυνατόν να φορολογούνται τα μπλοκάκια με 26% και οι αγρότες από το πρώτο ευρώ σαν επιχειρηματίες; Πού, στην περιοχή μας που λίγοι είναι οι πλούσιοι αγρότες. Δεν είμαστε Λάρισα ή Κρήτη εδώ. Και ο ΕΝΦΙΑ; Να πληρώνουν οι Μεγαλοπολίτες τα σπίτια τους και τα χωράφια τους σαν να είναι Μύκονος και Σαντορίνη; Ο Σαμαράς
    αποδείχτηκε λίγος. Η γιαγιά του Πηνελόπη Δέλτα αυτοκτόνησε όταν ήρθαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα. Ο εγγονός της τους προσκύνησε και τους παρέδωσε τη χώρα γιατί δεν είχε ούτε τσίπα, ούτε φιλότιμο, ούτε το ηθικό ανάστημα να πει ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog