Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Δήμος Γορτυνίας και ΔΗΚΕΓ: Θεοδωράκεια 2015


Υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ), με την υποστήριξη πολιτιστικών συλλόγων και άλλων φορέων, καθώς και πολλών εθελοντών, διοργανώνουν τον 6ο λαϊκό αγώνα δρόμου (επί ασφάλτου), προς τιμήν του μεγάλου μας συνθέτη και αγωνιστή  Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο  «ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2015», την Κυριακή 10 Μαΐου 2015.

Με το μήνυμα «ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία» η εκδήλωση έχει ως στόχο την ανάδειξη του Αρκαδικού Ιδεώδους και συνδυάζει  τον πολιτισμό, την υγιεινή ζωή, τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό  και την φυσιολατρία.


Η διαδρομή, μήκους 24,3 χιλιομέτρων, εκτείνεται μέσα σε μια πανέμορφη περιοχή του Δήμου Γορτυνίας έχοντας  ως σημείο αφετηρίας την Ζάτουνα. Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στον αγώνα θα περάσουν από την Δημητσάνα και τον Λούσιο ποταμό, την Καρκαλού, τον Καμπέα, το Σανατόριο Μάνας και μέσα από τις ελατόφυτες πλαγιές στις απολήξεις του Μαινάλου, θα τερματίσουν στο Βαλτεσινίκο.

Ώρα εκκίνησης του αγώνα 10.30 π.μ.
Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στην πλατεία του Βαλτεσινίκου.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής:
Παύλος Διακουμάκος 2108819436 κιν. 6977320891
Ελένη Μπερτσάτου 2103625168

Πληροφορίες για καταλύματα, εστιατόρια, αξιοθέατα κ.λ.π. στον ταξιδιωτικό οδηγό του Δήμου Γορτυνίας: discovergortynia.gr

Συνημμένα αρχεία:
Προκήρυξη του αγώνα
Δήλωση κατάστασης υγείας


Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog