Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΚΑΙ από την 212 εκτελεσθέντων ο Επιτάφιος της Μεγαλόπολης

Με ιδιαίτερα μεγάλη χαρά πληροφορήθηκε  ο κόσμος της Μεγαλόπολης σήμερα το νέο της περιφοράς του Επιταφίου ΚΑΙ από την αρχή της οδού  212 Εκτελεσθέντων!

Μετά την από ετών  παράκληση των περίοικων της περιοχής,  το θέμα της περιφοράς του Επιταφίου ευοδώθηκε   από  του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως Ιερεμία. 

Στην  αρχή της 212 Εκτελεσθέντων, εκτός από καταστήματα και σπίτια βρίσκονται και τα εξής Σχολεία Δημόσιας Εκπαίδευσης της Μεγαλόπολης:   Γυμνάσιο Μεγαλόπολης,
Γενικό Λύκειο Μεγαλόπολης, Επαγγελματικό Λύκειο Μεγαλόπολης και 1ο Δημοτικό Μεγαλόπολης.

Με ευαισθησία άκουσε  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιερεμίας το αίτημα των πιστών και με άμεση διαχείριση από πλευράς της Ενορίας του Αγ. Κωνσταντίνου  εδόθη  λύση  στο  μακρόχρονο  αυτό πρόβλημα.
Έτσι  ο  Επιτάφιος  θα περνά  πλέον  από  φέτος  και  εφεξής από την αρχή  της  οδού  212  Εκτελεσθέντων..
Παρακαλούνται  παράλληλα, οι  πρόθυμοι  να βοηθήσουν στην περιφορά του Επιταφίου, καθ' ότι η διαδρομή που θα διανύσει, πλέον αυξάνεται κατά περίπου 200 μέτρα.

Τέλος, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιερεμίας Εύχεται σε όλους
 "Καλή Ανάσταση, υγεία, και να έχετε τη χάρη του Θεού μαζί σας." 

27 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια. Οι, επί σειρά ετών, άοκνες προσπάθειες , των περιοίκων καρποφόρησαν. Η Χάρη του Θεού ας είναι μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο,.να ευλογηθουν και αλλες γειτονιές της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απόφαση της περιφοράς του Επιταφίου ελήφθη από τον Εφημέριο του Ιερού Ναού Πατέρα Θ. Γκουμάση. Πάντα πρόθυμος ο Ιερέας εγκύπτει στις παρακλήσεις του ποιμνίου του . Η ιδιότητά του δε , ως εκπαιδευτικού, συνέτεινε στα μέγιστα να περιφερθεί ο Επιτάφιος έμπροσθεν των σχολείων. Είναι επίσης παγκοίνως γνωστό ότι ως εκπαιδευτικός λάμπρυνε την Εκπαίδευση στην περιοχή μας επί πολλά έτη . Χρόνια Πολλά να σού δίνει ο Υψιστος Πάτερ. - Οι περίοικοι-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΡΩΤΗΜΑ - ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ :
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΟΙΚΩΝ ?

      Διαγραφή
    2. ΒΑΡΙΟΣΑΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ <<<<,,,<<<

      Διαγραφή
    3. Η απόφαση ελήφθη φέτος και ύστερα από παρακλήσεις πολλών ετών. Προφανώς αυτός που το ζήτησε φέτος έχει καλύτερο δόντι από αυτούς που το ζητούσαν τόσα χρόνια.

      Διαγραφή
  4. Να περάσει και από το κοιμητήριο ο επιτάφιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά ήταν θέλημα Θεού η περιφορά του Επιταφίου πέριξ των τεσσάρων σχολείων. Να είσθε πάντα καλά Σεβασμιώτατε και Πατέρα Θεόδωρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΣΟΙ ΕΠΙΤΑΦΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ Π[ΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΗ.... ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ. ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...

      Διαγραφή
  6. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ FM , ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ... ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ,ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΥΣΤΡΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ; Ε ;΄<---<

      Διαγραφή
    2. Για άντε κλεισε καμιά λακουβα κι αν δεν σου κάνουν μήνυση απο την δήμο τρύπα μου την μύτη.Οποιος χαλαει την πιατσα βρίσκει τον μπελά του στην Μεγαλόπολη ,εχει ξαναγίνει. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΆΧΡΗΣΤΟΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
  8. Επιτέλους απέκτησε νόημα η περιφορά του Επιταφίου.
    Πρέπει μάλιστα να αναζητηθούν και ευθύνες γιατί τόσα χρόνια έμεναν αλειτούργητα
    τα τέσσερα δημόσια σχολεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΠΕΡΣΑΣΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΒΑΡΙΕΜΕ ΝΑ ΒΓΩ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΕ ΠΗΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ ??ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ?
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενα να ξέρετε : Ο Επιτάφιος θα περάσει από τα σχολεία λόγω της ευλάβειας του δημάρχου. Τόσοι και τόσοι δήμαρχοι πέρασαν γιατί δεν το είχαν καταφέρει? Αρχίζει ν' αποδίδει το έργο του δημάρχου αντιλαμβάνομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΕΝΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.
      ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ, ΤΟ ΕΑΠ ΦΕΡΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ,ΟΙ ΜΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ,Η ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟΣ ΑΝΟΙΞΕ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΛΑΞΕ

      ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΣΙΕ ΣΑΚΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΑΓΙΕ ΜΟΥ ΣΩΤΗΡΑ. Α Μ Η Ν !

      ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΑΛΛΟΣ???

      Διαγραφή
    2. ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ;[

      Διαγραφή
  11. Μπράβο στο Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους , τέτοιους θέλει ο τόπος . Αμαν πιά τόσα χρόνια αδιαφορία για ένα τέτοιο σημαντικό θέμα . Μα από κανένα σχολείο δεν περνούσε ο Επιτάφιος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Β,Γ,Δ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οτι θυμάστε χαίρεστε. ..... ήθελε ο ξενοδοχος να περασει απο το ξενοδοχειο του και πέρασε. Αυτο του εφτεξε που δεν εχει πελατες. Τα γεροροντακια που θα περπαταν δεν τα σκέφτεται κανενας. Ο ξενοδοχος εχει να παει σε εκκλησία απο το γαμο του και ξαφνικά θελει τον επιταφιο στα ποδια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. όσοι γνωρίζουν το θεμα ξέρουν και τον ρόλο του Μεγαλόπολη fm. Μπράβο δεν χρειάζςται να πούμε τίποτα άλλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το θέμα δεν είναι από που πέρασε και που όχι ο Επιτάφιος στη Μεγαλόπολη. Το θέμα είναι τα χάλια που παρουσιάζει σαν εικόνα η πόλη μας, που δεν είναι εικόνα πόλης του 2015 αυτή. Δεν το λέμε για να την κακολογήσουμε γιατί είναι η πόλης μας και την αγαπάμε, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές: η Μεγαλόπολη έχει απίστευτο χάλι. Είναι καταρχήν βρώμικη πόλη, το πράσινό της είναι αφρόντιστο, δεν έχει χρώμα, δεν έχει καλό, άπλετο φωτισμό στους δρόμους της, στις πλατείες της, στις παιδικές της χαρές. Οι δρόμοι της είναι όλο λακκούβες. Οι κάδοι σκουπιδιών πάντα ξέχειλοι. ας μπουν περισσότεροι. Και ο οικιμσός της ΔΕΗ είναι μέσα στην βρώμα. Όποιος έχει την ευθύνη για τον χώρο ας κάνει κάτι. Δεν είναι, λοιπόν, το πρόβλημα από που πέρασε ο Επιτάφιος. Το θέμα ήταν και είναι ότι η πόλη μας ζει την δική της σταύρωση και δεν βλέπει Ανάσταση προόδου, ομορφιάς, ανάπτυξης. Ζητείται ΟΡΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΡΑΜΑ; ΤΙ ΟΡΑΜΑ; ΠΟΙΟ ΟΡΑΜΑ; Ο ΣΑΚΗΣ ΜΟΝΟ ΟΝΕΙΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΙΛΟΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙ... ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΔΡΑΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΣΥΝΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ...

      Διαγραφή
    2. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ,ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  16. Να αναζητηθούν κατεπειγόντως ευθύνες γιατί δεν περνούσε τόσα χρόνια από τα σχολεία. Αλειτούργητα σχολεία δεν επιτρέπεται . Αγιε Μητροπολίτη μας κάνε ΕΔΕ και απόδωσε ευθύνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog