Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Αναβλήθηκε η για την Πέμπτη (23/4) συζήτηση στο ΣτΕ για τις εκλογές του Δήμου Μεσσήνης

 Δε θα συζητηθεί, τελικά, την Πέμπτη (23/4)  στο Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή που έχει καταθέσει από τις 29 Ιανουαρίου ο τέως δήμαρχος Μεσσήνης, Στάθης Αναστασόπουλος, κατά της απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Καλαμάτας (Εκλογοδικείο) για τα αποτελέσματα των εκλογών, με την οποία νέος δήμαρχος ορίσθηκε ο κ. Γ. Τσώνης.




Ύστερα από αίτημα του εισηγητή της υπόθεσης του Συμβουλίου της Επικρατείας, πως χρειάζεται κι άλλο χρόνο για να προετοιμάσει την εισήγησή του, δόθηκε αναβολή. Πλέον η συζήτηση της προσφυγής αναμένεται να ορισθεί στο επόμενο δεκαπενθήμερο.
Οι δικηγόροι του τέως δημάρχου, Κώστας Μαργέλης και Χρήστος Παναγιωτόπουλος, έχουν καταθέσει την αίτηση αναίρεσης στο Γ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, όπου και θα συζητηθεί.

Πηγή:  http://www.tharrosnews.gr


9 σχόλια:

  1. ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΧΕΤΟ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΣΕΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XA XA XA...Αρχισαν τα όργανα... Σακη πες αλεύρι!!!! Ο Φουσεκης εφυγε για να ηγηθει του νεου δημοτικου σχηματος που θα ιδρυσει για να σωσει τον τοπο απο το τελμα και τη διαφθορά...

      Διαγραφή
    2. Παντως στις Βρυξελες πηγε... Οχι που δεν θα πηγαινε...

      Διαγραφή
    3. παει για εντατικο φροντιστηριο αγγλικων και δεν προλαβαινει στο δημο με τοσες ασχολειες. ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

      Διαγραφή
  3. Να εκληφθει η κινηση του ως ''δημοσωτηριος επαναστασις'';...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παιδια του καφετζη πως του ξεφυγε η αποκλειστικοτητα με το φουσκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς, τα συνωμοσιολογικά σενάρια που αφορούν την όποια "παραίτηση" Φουσέκη, φτάνουν στο στενό, "πολιτικο-εκλογικό" ορίζοντα μικρομεσαίων αντιλήψεων... Τι είναι πιο βολικό? Ένα αβέβαιο μέλλον στο τρέχον σκηνικό της τοπικής αυτοδιοίκησης - χωρίς ουσιαστικό ρόλο -, ή συμμετοχή στο στρώσιμο τραπεζιού για το επερχόμενο "γεύμα"?

    https://alfeios2020taptok.org/about/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε δεν ντρεπεστε λιγο που λετε τετοια? ο ανθρωπος τα εφτιαξε ολα στην εντελεια αυτους του μηνες? εκανε προισταμενους διευθυντρια και ολα πανε ρολοι στο δημο? απλα θελει ξεκουραση ? αντε να χαθειτε παλιοπαιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog