Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Αστυνομικό Δελτίο: Δημοσιοποίηση των στοιχείων (70χρονος / ασέλγεια ανηλίκων / Τρίπολη)

Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφίες 75χρονου ημεδαπού που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρίπολης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 75χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 21.3.2015, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δέκα, αλλά όχι τα δεκαπέντε έτη, έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα από ενήλικο που δρούσε κατά συνήθεια.

Πρόκειται για τον:

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ Βασίλειο 
του Νικολάου και της Πηνελόπης, 
κάτοικο Τρίπολης Αρκαδίας.




Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2710-230560 , 2710-222549 και 2710-230557 του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλά έγινε και δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του 75χρονου παιδεραστή. Δεν αρκεί όμως αυτό. ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ. Να μπει στην φυλακή και να μην ξαναβγεί, γιατί αν βγει σύντομα, ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ. Δεν βάζουν μυαλό οι άνθρωποι αυτοί, και τούτος δεν είναι ο μόνος στον κόσμο μας που καταστρέφει αθώα παιδιά για πάντα. Προσέξτε τον καλά, λοιπόν, αυτόν τον "παππού". Δεν θα ήθελε κανείς να τον έχει στην οικογένειά του ή στην παρέα του. Η τιμωρία του να είναι τέτοια, που να μην μποέσει ξανά να πληγώσει άλλο παιδί. Αλλά να σκεφθούμε κι αυτό που τραυμάτισε με τον δικό του "τρόπο αγάπης". Την οικογένεια αυτού του παιδιού και τον Γολγοθά που τραβάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog