Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

Δήμος Τρίπολης: Συμμετοχή στη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, του Συλλόγου "Άξιον Εστί".


Το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, θέλοντας να συμπαρασταθεί εμπράκτως και να στηρίξει τον εθελοντισμό, ειδικά τις δράσεις αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, θα συμμετάσχει, στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών "Άξιον Εστί" με την στήριξη του νοσοκομείου "ΠΑΙΔΩΝ - ΑΓ. ΣΟΦΙΑ".

Καλούμε όλους τους δημότες της Τρίπολης, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, δωρίζοντας 10 λεπτά ΑΓΑΠΗΣ, δίνοντας αίμα για τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις (καρκίνο), την Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Απριλίου 2015 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Είναι χρέος όλων μας, να ενημερώσουμε γνωστούς και φίλους για την εθελοντική προσπάθεια του συλλόγου "Άξιον Εστί" ώστε να επιτύχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή και να αποδείξουμε ότι η Τρίπολη, είναι η πόλη Αγάπης και της Αλληλεγγύης.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Την Δευτέρα στις 13:00 τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας, θα συγκεντρωθούν στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν Μεταμορφώσεως του Σωτήρος για να δώσουν αίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog