Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Τι γυρεύει μια απλώστρα, σε δρόμο της Τρίπολης; Ότι και οι καρέκλες!

Έβαλε καρέκλες και μία … απλώστρα για να «πιάσει» θέσεις πάρκινγκ στην Τρίπολη! 


Κατά καιρούς, βλέπουμε διάφορα … περίεργα να συμβαίνουν με τα πάρκινγκ στην Τρίπολη. Βέβαια, δεν είναι φαινόμενο τοπικό, αφού σε κάθε πόλη, υπάρχουν εκείνοι που … εφευρίσκουν τρόπους για να εξασφαλίζουν μία θέση στάθμευσης για να μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους.

Σήμερα, στην Τρίπολη, συνέβη το εξής: Σε κεντρικό και πολυσύχναστο δρόμο της πόλης (και μάλιστα σε ώρα κυκλοφοριακής αιχμής), κάποιος (άγνωστο ποιος), πήγε και «έπιασε» δύο θέσεις στάθμευσης, αφήνοντας κάποια αντικείμενα επί του δρόμου.

Τι άφησε; Δύο καρέκλες, μία … απλώστρα και ένα τεράστιο κλαδί!
Με τα αντικείμενα αυτή, «έπιασε» τις θέσεις στάθμευσης, για να μην μπορέσει να παρκάρει κανείς άλλος!

Η φωτογραφία τα «λέει» όλα! 



kalimera-arkadia.gr

1 σχόλιο:

  1. Στη μεγαλοπολη μετρησα σημερα 10 ποδηλατα εξω απο καφε,.άλλα παλια (εκθεση αντικας),κ άλλα νεου τύπου. Εξω απο το μουσειο της Μεγαλόπολης. Δεν βγάζουν κ τα αρχαία διπλα απο τα ποδήλατα,να τα βλεπει κ ο κοσμος.Να πινουμε το καφεδάκι κ να μαθαίνουμε κ λιγο την ιστορια μας.κανω πολυ σοβαρά αυτην την πρόταση. Και να υπευθυνα για τη φυλαξή τους τα καφέ .Γιατι αν ρωτησεις μεγαλοπολιτη αν εχει επισκεφτει το μουσείο, ?αμφιβάλλω αν γνωριζει καν την υπαρξη του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog