Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: "αύριο το δικαστήριο και ενημέρωση ΜΗΔΕΝ για τον ΧΔΒΑ Μεγαλόπολης!!"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δευτέρα 27 Απριλίου η δίκη για τον ΧΔΒΑ Μεγαλόπολης
10 μέρες μετά την συζήτηση στην Ε.Ε. του Ευρωκοινοβουλίου
και  ενημέρωση  ΜΗΔΕΝ

Μετά από παρέλευση μεγάλου χρονικού διαστήματος η τοπική κοινωνία παραμένει σε  πλήρη άγνοια για ένα θέμα που αφορά το παρόν και το μέλλον του τόπου, δεδομένου ότι η οποιαδήποτε απόφαση για την δημιουργία ΧΔΒΑ στην περιοχή θα επηρεάσει την ζωή μας  για τις επόμενες δεκαετίες.

Η μέχρι στιγμής διαχείριση του θέματος, με αποκορύφωμα την ανεπαρκή παρουσία του Δήμου στην πρόσφατη συνεδρίαση της  Επιτροπής Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου, αφήνει στην κοινωνία  περιθώρια για δεύτερες σκέψεις.

Ζητούμε άμεσα  ανοιχτή ενημέρωση της κοινωνίας για το ζήτημα.

Δηλώνουμε ότι  η παράταξη μας, πιστή στο πρόγραμμα της, θα αντιπαλέψει οποιαδήποτε αρνητική έκβαση του θέματος και  είναι κάθετα  αντίθετη στη δημιουργία ΧΔΒΑ στην περιοχή της Μεγαλόπολης καθώς θεωρούμε ότι το λεκανοπέδιο είναι κορεσμένο περιβαλλοντικά και δεν επιδέχεται οποιαδήποτε επιπλέον επιβάρυνση.


Μεγαλόπολη, 26 Απριλίου 2015

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
Δημοτική  Παράταξη   Μεγαλόπολης


9 σχόλια:

  1. ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προσφυγη του Δημου για την υποθεση του ΧΔΒΑ θα εκδικαζοταν, επειτα απο αλλεπαλληλες αναβολες, στις 4/2/2015, απο επταμελη συνθεση του ΣτΕ. Ωστοσο, δοθηκε εκ νεου αναβολη για τις 27 Μ Α Ι Ο Υ 2015 και οχι για τις 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015. Δηλαδη η υποθεση, εαν δε γινει νεα αναβολη, θα γινει σε εναν ακριβως μηνα... Δυστυχως, καποιοι στο Δημο οχι μονο δε γνωριζουν αγγλικα, αλλα αγνοουν και τη μητρικη τους γλωσσα... Ο κ. Γεωργακοπουλος, οντας ανημερωτος, πεφτει θυμα της ανοργανωσιας του Δημου, πιστευοντας οτι αυριο θα γινει η δικη. Δικασιμος λοιπον ΔΕ γινεται αυριο... Οποιος ενδιαφερεται ας ριξει μια ματια στην ιστοσελιδα του ΣτΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γεωργακόπουλος και η Γεωργία την πάτησαν σαν πρωτάρηδες και τώρα ρίχνουν την ευθύνη σε άλλους.
      Δηλαδή εσείς στην επόμενη μέρα παίρνετε τα στοιχεία σας από τα λεγόμενα των αντιπάλων σας? άρα θα σας παίζουν μια ζωή και θα σας κάνουν πλάκα, άρα δεν είστε ικανοί για τον ρόλο σας.
      Γι αυτό μια ζωή η παράταξη σας πέφτει σε λάθος διαπιστώσεις και γίνεστε ρόμπα στα συμβούλια. Αμ Γιάννη μου τι νόμιζες ότι με τον Ασημακόπουλο και την Γεωργία σύμβουλους σου θα κατάφερνες κάτι άλλο;
      όπως στρώνεις θα κοιμηθείς λένε, εσείς μένετε ξάγρυπνοι τελείως!

      Διαγραφή
    2. Γεωργία Δημητρακοπούλου27 Απριλίου 2015 στις 6:14 μ.μ.

      Θα απαντήσω σε ότι αφορά το σχετικό άρθρο μας, όπου αναφέρθηκε η 27-4-2015 ως ημερομηνία εκδίκασης του ΧΔΒΑ Μεγαλόπολης
      Η ενημέρωση έγινε στο Ευρωκοινοβούλιο από τον υπεύθυνο δημοτικό σύμβουλο, Σπύρο Τσιριγώτη, ο οποίος εκπροσωπούσε τον Δήμο και όχι τον εαυτό του ή την προεκλογική του παράταξη.
      Οσα είπε κατεγράφησαν στα επίσημα πρακτικά του Ευρωκοινοβουλίου!!!
      τα οποία για εσάς καταγράφονται στα παλαιότερα των υποδημάτων σας...
      Εάν για εσάς τα πάντα κινούνται στο φάσμα της προεκλογικής αερολογίας, κατανοώ τα γραφόμενά σας, αλλά δεν τα ενστερνίζομαι.
      Ουέ και αλοίμονο αν θεωρούμε ότι η πορεία ενός θεσμού, του Δήμου Μεγαλόπολης εν προκειμένω, μπορεί να πορεύεται με ανακρίβειες,ή ψεύδη.
      διότι σαφώς έτσι αυτοσυμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία "ότι του φανεί του τρελοστεφανή"

      Διαγραφή
    3. Δεν κατανοήσατε τι έγραψα προφανώς, το λάθος του Τσιριγώτη δεν δικαιολογεί το δικό σας.
      1 φορά ανεύθυνος αυτός 2 εσείς που δεν τσεκάρατε και αφομοιώσατε χωρίε κόπο τα λεγόμενα του.
      Αν σας πει δηλαδή ότι πετάει ο γάιδαρος εσείς θα το πιστέψετε;
      Η απάντηση είναι απλή, ναι το κάνετε γιατί δεν μπαίνετε στον κόπο να κάνετε έρευνα απλά ότι πιάσει το αυτί σας. Γι αυτό σας λέω ότι δεν υπάρχει σοβαρότητα.

      Διαγραφή
    4. Γεωργία Δημητρακοπούλου28 Απριλίου 2015 στις 10:56 μ.μ.

      Επανέρχομαι και κλείνω,,,
      Ο κ. Τσιριγώτης δεν είναι ο οποιοσδήποτε
      ήταν ο εκπρόσωπος του Δήμουστις Βρυξέλες και ότι λέει θεωρείται αυτονοήτως ότι είναι ακριβές
      Εκτός και αν θέλετε να μας πείτε ότι, ό,τι ακούμε από τους Δημοτικούς Συμβούλους είναι κουρεφέξαλα και έτσι πρέπει να τα εκλαμβάνουμε
      οπότε στην περίπτωση αυτή τα πράγματα είναι τραγικά για όλους μας
      Τέλος δεν ανεφέρθη σε γαΙδάρους που πετάνε, αλλά σε συγκεκριμένο θέμα που νομικά και ειδικά διαχειρίζεται ο Δήμος.
      Εκτός επίσης αν θεωρείτε ότι, ό,τι ακούμε από την δημοτική αρχή πρέπει να το εκλαμβάνουμε ως αναξιόπιστο (ακόμα και μια ημερομηνία)
      οπότε στην περίπτωση αυτή θα πρέπει "να κλείσει το μαγαζί"
      Αν τέλος θέλετε από εμάς να κάνουμε έλεγχο ακόμα και για τις ημερομηνίες των δικαστηρίων, του Δήμου μεγαλόπολης τότε μάλλον μας εμπαίζετε....

      Διαγραφή
  3. Καλο θα ειναι να ριξετε μια ματια και στην αναθεση που εκανε πριν λιγες ημερες η Οικονομικη Επιτροπη σε δικηγορο-ους για να εκπροσωπησουν το δημο στην εκδικαση της υποθεσης στο ΣτΕ...ποια ημερομηνια αραγε να αναφερεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Tsirhgotis eipe sto eyrokoinobolio kai aytoi ton pistejan toso mialo exoyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η άγνοια της πραγματικής ημερομηνίας της εκδίκασης της υπόθεσης, από τον κ. Τσιριγώτη, αποδεικνύει ότι δεν είναι γνώστης αυτής της σοβαρής υπόθεσης. Η εικόνα που έδειξε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Αναφορών, πέρα από τη θυμηδία που έχει προκαλέσει στην κοινωνία μας, δυστυχώς δημιούργησε και κακή εντύπωση στους Ευρωβουλευτές που έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση, καθώς αναπόφευκτα συνειδητοποίησαν ότι είμαστε για τα πανηγύρια...Πιθανότατα, ο κ. Τσιριγώτης να αγνοεί και την εισήγηση που είχε δοθεί από την Επιτροπή Αναφορών προς τα μέλη της, κατά την ημέρα συζήτησης του θέματος. Δυστυχώς, σε αυτή την εισήγηση, η οποία είναι αναρτημένη στην Επίσημη ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, γίνεται αναφορά ότι η Μεγαλόπολη έχει "καδραριστεί" από το Υπουργείο Περιβάλλοντος ως υποψήφια περιοχή για τη δημιουργία Χώρου Υγιεινομικής (και καλα...) Ταφής Επικίνδυνων Αποβλήτων (ΧΥΤΕΑ), στα πλαίσια του σχεδιασμού του Υπουργείου για την διαχείριση των επικινδύνων αποβλήτων. Το "καδράρισμα" έχει γίνει κατ΄εφαρμογή και του νόμου του 2ου Μνηνονίου, που ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ (!), μεταξύ άλλων, τη δημιουργία δύο (2) ΧΥΤΕΑ, έναν στη βόρεια Ελλάδα και έναν στη νότια... Το νόμο αυτό τον ψήφισαν συγκεκριμένοι κύριοι, τους οποίους εκ νέου τιμήσαμε στις πρόσφατες εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog