Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Αποχαιρετιστήρια επιστολή Φουσέκη προς Υπαλλήλους Δημαρχείου Μεγαλόπολης


Χθες, Τρίτη 21 Απριλίου 2015, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος της Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Μεγαλόπολης, κ. Φουσέκης Ιωάννης, αποχαιρέτησε τους Υπαλλήλους του Δημαρχείου προσωπικά, παραδίδοντάς τους την εξής επιστολή:
"Σας ευχαριστώ θερμά για την μέχρι σήμερα άριστη συνεργασία που είχα μαζί σας ως εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος της Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου στη κοινή μας προσπάθεια για την πρόοδο του τόπου μας. "


Φιλικά,                                 

Γιάννης Φουσέκης                       

11 σχόλια:

  1. ΦΟΥΣΕΚΗ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακο παραδειγμα δινει ο κ. Φουσεκης στους νεοτερους ομολογους του. Τι θα γινει π.χ. εαν αποχωρησει απο τα αντιστοιχα καθηκοντα του ο κ. Μαρκολιας; πως θα προαχθει πλεον ο Πολιτισμος στον τοπο; πιστευω οτι τετοια φαινομενα θα ειναι δυστυχως αναποφευκτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΡΚΟΛΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΛΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΝΑ Η ΜΙΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ

      Διαγραφή
    2. Χρόνια Πολλά Γιώργο Μαρκολιά

      Διαγραφή
  3. Η ΑΠΟΧΩΡΙΣΗ ΦΟΥΣΕΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΗ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ. ΤΟΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ. ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ. ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΛΥΚΑΙΟ ΟΡΟΣ. ΘΑ ΣΤΕΡΕΨΕΙ Ο ΑΛΦΕΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΤΑ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΜΗΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ κο ΜΠΟΥΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ:
    Κύριε Μπούρα οι ανακατατάξεις που έγιναν στο Δημαρχείο και η ανάληψη θέσης προισταμένης από την κουμπαρα σου ελπίζω να σου έδωσε ένα καλό μάθημα για το τι ΦΙΔΙΑ είχες στον κόρφο σου όλα αυτά τα χρόνια.
    Η συγκεκριμένη κυρία που για χάρη της έφτασε μέχρι και το καφενείο να γράψει άρθρο για σαλιγκάρια και γλυψίματα ήρθε η ώρα να εξαργυρώσει το γλύψιμο και την υποτέλεια προς το νέο ''αφεντικό''....
    Αυτά ελπίζω να τα θυμάσαι όταν με το καλό επιστρέψεις (αν κερδίσεις την υπόθεση στο ΣτΕ) και να βάλεις αρκετά πράγματα στη θέση τους.
    Γιατί Τάκη μου καλές και άγιες οι κουμπαριές αλλά είμαστε όλοι γνωστοί στη μικρή κοινωνία που ζούμε και ξέρουμε να ξεχωρίζουμε τους ανθρώπους από τα ερπετά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αμ τον αλλον που τον ειχε 8 χρονια αντιδημαρχο

      Διαγραφή
  5. Οι υπάλληλοι τα καταφέρνουν και καλύτερα γιατί πρέπει ένας σύμβουλος να μπαίνει στα πόδια των υπαλλήλων???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΙΡΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΒΟΛΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ... ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και τώρα τί θα κάνουμε χωρίς τον βάρβαρο; Αυτος ο άνθρωπος ήταν μιά κάποια λύσις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog