Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Δήμος Τρίπολης: "Η αρπαγή της Ευρώπης", στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης

Χθες το βράδυ η Τ.Κ Ασέας είχε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσει την καλλιτεχνική ομάδα του 12ου Γυμνασίου και 6ου Λυκείου Ηρακλείου Κρήτης.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του Νίκου Γκάτσου, τα παιδιά συνοδευόμενα από τους καθηγητές τους και την Λυκειάρχη, τραγούδησαν τραγούδια του αξέχαστου και αξιόλογου ποιητή Νίκου Γκάτσου.
Στη συνέχεια χόρεψαν και τραγούδησαν Κρητικά τραγούδια χωρίς όμως να υστερούν και στους δικούς μας χορούς. Τσάμικα και Καλαματιανά.

Απέδειξαν ότι η ευαισθησία τους και το καλλιτεχνικό τους ταπεραμέντο είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και μας προετοίμασαν για το τι θα μας παρουσιάσουν στην παράσταση τους το Σάββατο στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

Σε αυτή την όμορφη και ιδιαίτερη βραδιά είχαν τη χαρά και την τιμή να παρευρεθούν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τάσος Κακλαμάνος και ο Υπεύθυνος Τύπου, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου, όπου καλωσόρισαν την ομάδα και την συνεχάρησαν για την άρτια παρουσίαση που έκαναν.

Υπενθυμίζουμε στο κοινό ότι το Σάββατο 25-04-2015 και ώρα 20.00 θα παρουσιαστεί το Χορόδραμα της Κικής Καγιαβά «Η Αρπαγή της Ευρώπης» καθώς και τραγούδια ποιητών της Κρήτης με χορούς, από το 12ο Γυμνάσιο και 6ο Λύκειο Ηρακλείου Κρήτης με την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο. 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog