Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

Τατούλης: «Απαιτείται καθολικότητα και ψυχραιμία στην προσπάθεια ισχυροποίησης της χώρας»


Την ανάγκη καθολικότητας και ψυχραιμίας στην προσπάθεια ισχυροποίησης της χώρας πρόταξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο δημοσιογράφο κ. Τάκη Σαράντη στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015 και τόνισε ότι
«συμφωνώ με την πρωτοβουλία της Κυβέρνησης για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και βοηθώ προς αυτή την κατεύθυνση, υπό την απαραίτητη ωστόσο προϋπόθεση ότι θα τελειώσει γρήγορα τη διαπραγμάτευση και ότι δεν θα υπάρξουν δεύτερες σκέψεις για εκλογές, για δημοψήφισμα, για κατάσχεση καταθέσεων ή για ρήξη με τους Ευρωπαίους εταίρους μας». 
Η παρουσία κάθε Περιφέρειας είναι αυτόνομη, όπως και το πεδίο ευθύνης της, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τη διαφοροποίησή του από την ΕΝ.ΠΕ., και τόνισε ότι
«αφενός, εξαρχής διατυπώσαμε την ξεκάθαρη θέση μας, αφετέρου, από την πρώτη στιγμή διατυπώσαμε την άποψη ότι η ΕΝ.ΠΕ. είναι πολιτικό όργανο και όχι συνδικαλιστικό, συνεπώς δεν υφίσταται η λογική της υποχρεωτικής συμφωνίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog