Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Απάντηση αντιδήμαρχου, Ι. Μπάζιου στην επιστολή για τα αδέσποτα που "φολιάστηκαν"

Επειδή στη δημοκρατία πραγματικά όλοι έχουν – και πρέπει έτσι – λόγο για οποιοδήποτε θέμα, αλλά και επειδή ο καθένας μας μπορεί –ανάλογα με το μυαλό του και τις προθέσεις του- να τοποθετείται κατά το δοκούν, δεν νιώσαμε ιδιαίτερη έκπληξη από την επιστολή της -άγνωστης σε εμάς – κυρίας σχετικά με την αποτροπιαστική ενέργεια δηλητηρίασης σκυλιών.

Απαντούμε μόνο και μόνο επειδή το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο και επειδή η επιστολογράφος είτε από άγνοια είτε από σκοπιμότητα, αναφέρει πλήθος ανακριβειών.

Εν ολίγοις:
1. Tα δηλητηριασμένα σκυλιά ήταν συνολικά 5. Ένα εντός περίφραξης και τέσσερα εκτός.

2. Ο Δήμος δαπανά για την περίθαλψη και την σίτιση των ζώων από ιδίους πόρους.

3. Καμία συνάντηση της κυρίας επιστολογράφου δεν έγινε με τον Δήμαρχο τον μήνα Αύγουστο.

4. Οι ενέργειες για παραχώρηση χώρου από την ΔΕΗ είναι οι σημαντικότερες επί του προβλήματος διότι μόνο έτσι θα φθάσουμε σε μόνιμη λύση, μακριά από αποσπασματικές, πρόχειρες μικροπαρεμβάσεις.

5. Ο χώρος είναι με στέγαστρα και υπόστεγα, φροντισμένος και κάθε άλλο προσομοιάζει σε κολαστήριο.

Γενικότερα οι εύκολες κατηγορίες, οι ανυπόστατες καταγγελίες, οι ανακρίβειες, δεν υπηρετούν τον ευγενή σκοπό της ζωοφιλίας.

Τα ζώα, όπως και οι άνθρωποι, υποστηρικτές των δικαίων τους χρειάζονται φίλους της αλήθειας, όχι προχειρολόγους και ανεύθυνους στα λόγια και τις τοποθετήσεις τους.


                                                                                             


Ο αντιδήμαρχος 
       Μπάζιος Ιωάννης

Δείτε το άρθρο της κ. Κολινιάτη εδώ






3 σχόλια:

  1. H KΥΡΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΔΗΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ,ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μη μεινουμε στο περιεχομενο της απαντησης του κ. Αντιδημαρχου, αλλα στην εκφραστικη δεινοτητα και το ταλεντο του στο γραπτο λογο...Ισως, η συστολη του, ισως και αλλων συναδελφων του, ως νεος δημοτικος συμβουλος, να ειναι ο λογος που δεν εχει ''ξεδιπλωσει'' το αντιστοιχο ταλεντο του και στον προφορικο λογο, μεσα στις συνεδριασεις του δημοτικου συμβουλιου. Θα πρεπει ομως να υπερβει αυτη τη συστολη, γιατι αδικει εαυτον και δινει το δικαιωμα σε κακεντρεχεις να κατηγορουν τους νεους δημοτικους συμβουλους για ''αφωνια'' στο δημοτικο συμβουλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα άτομο είναι αυτό που συντάσσει όλες τις γραπτές απαντήσεις για τα μέλη του Δήμου και απλά στο τέλος του κάθε κειμένου βάζουν την υπογραφή του εκάστοτε μέλους για να φαίνεται και καλά πως είναι δική του απάντηση.
      Όπως καλή ώρα γίνεται και με τις έγγραφες ανακοινώσεις του ΓΑΠ κατά καιρούς. Και η κουτσή Μαρία γνωρίζει πως αυτές οι ανακοινώσεις είναι γραπτά του Ελενόπουλου.
      Πλην των ατόμων με δυσλεξία είναι εξαιρετικά απίθανο να βρεις άνθρωπο που να μην συμβαδίζει ο γραπτός του λόγος με τον προφορικό αφού και τα δύο είναι προϊόντα ενός εγκεφάλου.
      Εάν ρωτήσεις λοιπόν τον κύριο αντιδήμαρχο τί σημαίνει το "κατά το δοκούν" που "έγραψε" στην παραπάνω απάντηση στην καλύτερη περίπτωση θα σου δείξει κανένα δοκάρι.
      Άλλη μια τρανή απόδειξη του γεγονότος ότι η παραπάνω απάντηση δεν συντάχθηκε από τον κύριο Μπάζιο είναι και η ακολουθούμενη απάντηση της κυρίας Κολινιάτη η οποία και τον αφήνει παντελώς έκθετο.

      Διαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog