Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΞΕΚΙΝΑ πρόγραμμα εκπαίδευσης δια βίου μάθησης ενηλίκων: «Υπολογιστικά Φύλλα – Παρουσιάσεις (ΙΙ)»


Σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται ένα ακόμα πρόγραμμα εκπαίδευσης Ενηλίκων από τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Μεγαλόπολης στην κατηγορία Νέες Τεχνολογίες και στην Θεματική Ενότητα «Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο (Ι)».

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες  ότι τα θα ξεκινήσει ένα νέο τμήμα Εκπαίδευσης Ενηλίκων στην κατηγορία Νέες Τεχνολογίες και με θεματική ενότητα «Υπολογιστικά Φύλλα – Παρουσιάσεις (ΙΙ)» διάρκειας  50 ωρών..  

Η Θεματική Ενότητα «Υπολογιστικά Φύλλα – Παρουσιάσεις (ΙΙ)» έχει ως στόχο την εκμάθηση δύο ιδιαίτερα σημαντικών και χρήσιμων εφαρμογών γραφείου. Αναλυτικότερα, οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν να δημιουργούν και να διαχειρίζονται Βιβλία Εργασίας του Microsoft Office Excel, τα οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για τήρηση πινάκων, εκτέλεση πολύπλοκων μαθηματικών πράξεων και χρήση συναρτήσεων, εξαγωγή στατιστικών και δημιουργία γραφημάτων.

Στο δεύτερο μέρος της ενότητας, οι εκπαιδευόμενοι θα διδαχθούν την εφαρμογή Microsoft Office Powerpoint, που δίνει τη δυνατότητα να δημιουργούμε παρουσιάσεις. Στο πλαίσιο αυτής της υποενότητας ο χρήστης μαθαίνει να δημιουργεί και να διαχειρίζεται αρχεία παρουσιάσεων, να προσθέτει σε αυτά κίνηση, χρώμα, ήχο, εικόνες και βίντεο, ώστε να μπορεί να παρουσιάσει την εργασία του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το προσφερόμενο πρόγραμμα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Στο τέλος του εκπαιδευτικού προγράμματος χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Αιτήσεις εγγραφής μπορούν να παραλαμβάνονται και να υποβάλλονται στα ΚΕΠ του Δήμου Μεγαλόπολης, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη Εκπαίδευσης:
Θεοδώρα Καραντούνη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6971914396
Ωράριο επικοινωνίας: Καθημερινά 18.00-20.00
e-mail:  kdvm180@gmail.com

Και στην Υπεύθυνη Οργάνωσης :
Γεωργία Λέλε
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6971910538
Ωράριο επικοινωνίας: Καθημερινά 10.00-12.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog