Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Μποροβήλος: "Έστω και την τελευταία στιγμή στην Ελλάδα έχουμε μάθει να βρίσκουμε λύσεις" (βίντεο)

Αισιόδοξος ο Μποροβήλος ότι την τελευταία στιγμή θα αποφευχθεί το «Grexit» στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο 


Ο Πρόεδρος της Super League και της ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, μίλησε, από τη γενέτειρά του, Νεστάνη, στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία» για την ψήφιση του "νομοσχεδίου Κοντoνή" που ουσιαστικά καταργεί το αυτοδιοίκητο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με αποτέλεσμα να προκύπτει θέμα αποκλεισμού του Ελληνικού ποδοσφαίρου, από όλες τις διοργανώσεις!

Αυτό το οποίο διεμήνυσαν στην ελληνική κυβέρνηση, η FIFA και UΕFA, μέσω κοινής τους επιστολής που έστειλαν στην ΕΠΟ, είναι ότι θα υπάρξουν σειρά κυρώσεων για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, με κυριότερη τον άμεσο αποκλεισμό εθνικών συγκροτημάτων και συλλόγων από τις διεθνείς διοργανώσεις, επ’ αόριστον.

«Πιστεύω ότι το νομοσχέδιο, το οποίο είναι υπό διαβούλευση, θα δεχτεί αυτές τις αλλαγές οι οποίες είναι απαραίτητες, θα πρυτανεύσει, με λίγα λόγια, η λογική και με κοινή γραμμή, το Υπουργείο και η Ομοσπονδία θα ξεπεράσουν τα προβλήματα, προκειμένου να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με τις Ελληνικές ομάδες στα παιχνίδια της UEFA» είπε αρχικά ο Γιώργος Μποροβήλος.

"Πιστεύω ότι έστω και την τελευταία στιγμή στην Ελλάδα έχουμε μάθει να βρίσκουμε τις λύσεις", συμπλήρωσε.

Όσον αφορά κάποια μελή της ΕΠΟ τα οποία πέρασαν το κατώφλι της δικαιοσύνης δήλωσε:
«Ό,τι αφορά την δικαιοσύνη πρέπει να μην παρεμβαίνει κάνεις, σε κανένα στάδιο και να βγάζει συμπεράσματα, κάθε κατηγορούμενος  έχει το τεκμήριο της αθωότητας  και για να μπορέσουμε να μιλήσουμε, θα πρέπει να έχουμε οριστικές αποφάσεις».
Για τις κατηγορίες για στημένα παιχνίδια είπε:
«Για θεωρίες δεν πρέπει να μιλάμε, όποιος έχει κάτι να πει πρέπει να το λέει με ονοματεπώνυμο και το αποδεικνύει»
Για τη βία στα γήπεδα είπε κλείνοντας:
«Είναι μια γάγγραινα για το άθλημα, δεν είναι εύκολη η λύση της αλλά με κοινή προσπάθεια όλοι μπορούμε να το βελτιώσουμε, αν όχι να το εξαφανίσουμε»




kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog