Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ο Παντελής Θαλασσινός ταξιδεύει στην Τρίπολη


την  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   8  Μαΐου 
στο  « ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ »  
-  21:00


Μετά τη μεγάλη επιτυχία, που γνώρισαν οι παραστάσεις, το περασμένο καλοκαίρι, του δημοφιλούς καλλιτέχνη τόσο επί αττικού εδάφους, στην Τεχνόπολις και το Θέατρο Βράχων, όσο και επί Σαλονικιώτικου, στη Μονή Λαζαριστών, ο Παντελής Θαλασσινός αποφάσισε να ταξιδέψει τις μουσικές του,  που τόσο πολύ αγαπάμε  σε όλη την Ελλάδα! Ξεκινώντας από την Κρήτη και συνεχίζοντας το μουσικό ταξίδι σε άλλες περιοχές, η Τρίπολη θα αποτελέσει έναν από τους σημαντικότερους  σταθμούς της περιοδείας  του Παντελή Θαλασσινού.

Ο Παντελής  Θαλασσινός θα μας παρουσιάσει μερικές από τις μεγαλύτερες του επιτυχίες όπως: Τα Σμυρνέϊκά τραγούδια, Ανάθεμα σε, Καράβια Χιώτικα, Εισιτήριο στην τσέπη σου, Δεν φταίω εγώ που Μεγαλώνω, Τυφλές Ελπίδες, Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε... τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο, τραγούδια που μας συντροφεύουν μια ζωή, τραγούδια που τον έχουν καταξιώσει ως δημιουργό και ερμηνευτή. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός, θα κάνει μια αναδρομή στα τραγούδια της καρδιάς του, που όλα αυτά τα χρόνια έχουν φωλιάσει στις ψυχές όλων μας...

Στις φετινές του παραστάσεις, ο Παντελής Θαλασσινός θα δοκιμάσει επίσης να παρουσιάσει καινούρια τραγούδια του στον κόσμο. Το πρόγραμμα βέβαια, όπως πάντα, θα περιέχει πολλές εκπλήξεις, όπως συνηθίζεται στα προγράμματα του Παντελή Θαλασσινού, ο οποίος παίζει για τον κόσμο, που θέλει να ακούσει καινοτόμα πράγματα και διαφορετικές προτάσεις.

Μαζί του οι ξεχωριστοί μουσικοί του: Γιάννης Βιλιώτης, Λαούτο-μπουζούκι, Δημήτρης Γάσιας, βιολί, Φίλιππος Λευκαδίτης, κρουστά, Γιώργος Μακρής, πνευστά- γκάιντες - τσαμπούνες, Πέτρος Βαρθακούρης, μπάσο.

Στον ήχο θα βρίσκονται οι: Γιώργος Καρυώτης, Ευτύχης Γιαννακούρας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  8/5 - ΤΡΙΠΟΛΗ:  
«ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ» - 21:00 
ΟΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ & ΠΑΠΑΡΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ

Τιμές Εισιτηρίων: 
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ / ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ / ΑΝΕΡΓΩΝ : 13 ΕΥΡΩ & ΤΑΜΕΙΟ: 16 ΕΥΡΩ     

Σημεία Προπώλησης: 
 www.viva.gr  - 11876 - Δισκοπωλείο Music Center, Βασιλέως Γεωργίου Α. 3, Τηλ: 2710224545   Βιβλιοπωλείο Καρμπόν, Εθνικής Αντιστάσεως 44, Τηλ: 2710221480

Παραγωγή:
Chronos Art Productions : Κοσμίδης Γιώργος : Τηλ.: +30 211 221 13 57 – 697 28 21 118
www.chronosart.gr  &  e-mail: info@chronosart.gr

Οργάνωση Παραγωγής: Άρης Αναγνωστόπουλος : Τηλ.: +306981092405 & e-mail: ares@notebookgroup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog